vineri, 16 octombrie 2020

Biblioteca video National Geographic a fost lansată, în premieră în România, în aplicația Focus Sat

Începând de astăzi, 15 octombrie, biblioteca video National Geographic, un serviciu de conținut TV premium, a fost lansată, în premieră în România, în aplicația Focus Sat, în parteneriat cu National Geographic.

"Noua bibliotecă video National Geographic oferă o selecție amplă de filme și serii documentare de tip edutainment, care combină componenta educațională a procesului de învățare cu distracția. Teme moderne, dar și clasice, sunt explorate pe fundalul unor imagini care taie respirația", anunță Focus Sat.

Clienții care activează aplicația Focus Sat pot alege să vizioneze din mai multe teme de interes care includ următoarele categorii: știința, istoria naturală, cultura, tehnologie, istorie, aventură, mașini și motoare, dintr-un portofoliu de 500 de titluri (inclusiv în format 4K) dintre cele disponibile pe National Geographic.

Pentru iubitorii explorărilor spațiale, seria extraordinară Cosmos dezvăluie prin intermediul noilor descoperiri științifice cât de uimitor este universul care ne înconjoară. Misterele cosmosului se vor dezvălui așa cum nu au mai fost văzute până acum și vom putea arunca o privire chiar și în viitor. Iubitorii de natură - și nu numai - vor fi impresionați de emisiunile captivante despre Rechini. Cei care vor să găsească un răspuns la misterele din istorie vor regăsi filme și serii dedicate Celui De-al Doilea Război Mondial, iar iubitorii de mister vor fi încântați să descopere varietatea seriei de top Mistere și Legende.

Scopul primordial National Geographic a fost și continuă să rămână de 132 de ani încurajarea și promovarea cunoașterii și înțelegerii lumii înconjurătoare, iar acum se angajează să meargă și mai departe, să depășească limitele pentru toți iubitorii de știință dar în același timp ajungând în casele milioanelor de oameni din toată lumea, în 172 de țări și în 43 de limbi, în fiecare lună. NGP donează 27% din câștiguri organizației nonprofit National Geographic Society în vederea finanțării domeniilor dedicate științei, explorării, conservării și educației. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați natgeotv.com sau nationalgeographic.com

În aplicația Focus Sat biblioteca de documentare National Geographic se găsește în secțiunea Bibliotecă/Bibliotecă Filme/Cataloage/National Geographic.


Un comentariu despre subiectul „Biblioteca video National Geographic a fost lansată, în premieră în România, în aplicația Focus Sat”:
Tibi

Am văzut ca într-adevăr este ceva nou în aicatie am testat într-adevăr e foarte ok din pun de vedere tematic sper pe parcurs sa fie îmbunătățit. Ma refer la mai lult conținut

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile