joi, 8 octombrie 2020

Cel de-al șaselea sezon Fear the Walking Dead debutează la AMC

Cel de-al șaselea sezon Fear the Walking Dead debutează la AMC luni, 12 octombrie, de la ora 22. Câte un nou episod este programat în fiecare seară de luni, cu reluare marțea, după miezul nopții, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

La finalul sezonului trecut, eroii din Fear the Walking Dead erau într-un moment critic. Virginia (Colby Minifie) și gruparea ei - Pioneers - i-a capturat pe majoritatea supraviţuitorilor și îi ține cu forța, în timp ce Morgan Jones (Lennie James) e lăsat să moară, înconjurat de zombi. În ultimele secvențe din sezonul anterior, Morgan lăsa un mesaj bandei lui, pe walkie-talkie: „trăiți și atât!". Finala sezonului 5 nu era explicită, totuși, cu privire la moartea sau posibila supraviețuire a lui Morgan, personaj venit din universul The Walking Dead, printre puținii cu fibră morală într-o lume dezumanizată.

În noul sezon, așadar, Morgan se agață, cu ochii roșii, de viață. Personajul ambiguu din punct de vedere moral, Strand (Colman Domingo) și Alicia (Alycia Debnam-Carey) se află pe muchie de cuțit, iar Dwight (Austin Amelio) și Althea (Maggie Grace) au propriile lor misiuni.

Fiecare episod al sezonului 6 se concentrează pe personaje individuale (sau pe perechi de personaje), conturând această lume nouă - de inspirație fascistă - a lui Ginny/Virginia. „Considerând distribuția amplă a serialului, aceasta dă naștere unora dintre cele mai bune episoade din istoria serialului. Fiecare are propriul ton și propriul punct de interes, considerând personajele care se dezvoltă, și fiecare are o șansă să ajungă în atenție”, scrie publicația Decider.

Noul sezon mai aduce zombi grețoși („cei din episodul 2 sunt în mod special plini de zeamă”, scrie Decider), „capacitatea de a schimba tonul și chiar genul de-a lungul a câtorva episoade, de la tonul dramatic la acțiune, și apoi la tonul comic. Uneori chiar de-a lungul aceluiași episod”. Interpretări memorabile, virarea către genul western și către „poveștile cu samurai rătăcitori”, plus „o gură de aer proaspăt”, în secvențele în care Dwight și Al par să se și distreze, notează aceeași publicație.

Stilul sezonului 6 va avea un format special, de antologie, cu 16 filme mai mici ce vor converge către un final comun.


Niciun comentariu despre subiectul „Cel de-al șaselea sezon Fear the Walking Dead debutează la AMC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile