miercuri, 21 octombrie 2020

Celebrul film cult Willow va avea o continuare ca serial pe Disney+

Celebrul film cult Willow, epopeea fantastică a lui George Lucas, lansată în anul 1988, va continua povestea ca serial pe Disney +, producția fiind programată să înceapă anul viitor. Eroul omonim al poveștii, Willow Ufgood, va fi din nou interpretat de actorul Warwick Davis.

Fiind copil în anii ’80, Willow a avut un efect profund asupra mea”, a explicat Jon M. Chu, regizorul noului serial. 

Povestea celor mai curajoși eroi mi-a permis mie, un copil asiatico-american care a crescut într-un restaurant chinezesc, dar care spera să ajungă să lucreze la Hollywood, să cred în puterea voinței, a determinării și, desigur, a magiei interioare. Deci faptul că am ajuns să lucrez cu eroii mei este mai mult decât un vis împlinit. Jon Kasdan și Wendy Mericle au adăugat noi personaje revoluționare și surprize încântătoare acestei povești atemporale pe care o aștept cu nerăbdare să revină cu o nouă călătorie epică.

Ron Howard, regizorul filmului original Willow, revine ca producător executiv al seriei, alături de Bob Dolman, scenaristul filmului original, în calitate de producător consultant.

Este interesant din punct de vedere creativ nu doar să readucem lumea și personajele concepute pentru prima dată de George Lucas, Bob Dolman și eu, ci și să vedem cum va evolua prin imaginația lui Jon Kasdan și a echipei Willow. Aceasta nu este o revenire nostalgică, ci va fi ceva creativ si inedit”, a spus Howard.

Seria are loc la ani după evenimentele filmului original Willow.

Atât de mulți fani m-au întrebat de-a lungul anilor dacă Willow va reveni și acum sunt încântat să le spun că o va face într-adevăr”, a spus Warwick Davis.

Mulți mi-au spus că au crescut cu „Willow” și că filmul a influențat modul în care privesc eroismul în propria noastră lume. Dacă Willow Ufgood poate reprezenta potențialul eroic din noi toți, atunci este un personaj pe care sunt extrem de onorat să îl interpretez din nou”, a mai spus Warwick Davis.

Aceasta este o nouă eră interesantă pentru povestirea lui Lucasfilm”, a explicat președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

Viziunea lui Jon Chu, împreună cu scenariul lui Jon Kasdan și Wendy Mericle, îl va duce pe Willow în direcții noi și interesante pentru serial. Reuniunea lui Ron Howard și Warwick Davis în lumea „Willow” este ceva ce amândoi doresc să facă de ceva timp și nu aș putea fi mai mândru de echipa incredibilă pe care am reunit-o pentru a aduce această serie pe Disney +”, a mai explicat președintele Lucasfilm,

Echipa de producție intenționează să revină în peisajele dramatice din Țara Galilor, unde s-a filmat o mare parte din filmul original.


2 comentarii despre subiectul „Celebrul film cult Willow va avea o continuare ca serial pe Disney+”:
SilviuTV

Cand va apărea Disney+ in Romania. Știe cineva ceva

Anonim

Ar fi trebuit la sfârșitul acestui an dar am înțeles că e amânată lansarea pe motiv de coronavirus. Noul termen pentru Europa de est ar fi primul semestru din 2021.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile