sâmbătă, 24 octombrie 2020

Consola PlayStation 5 va fi lansată cu o telecomandă media și o colecție de aplicații de streaming: Netflix, Disney+, YouTube, Spotify și altele

Consola PlayStation 5 va fi lansată cu o colecție de aplicații de streaming, dovedind că poate fi și un player media, nu doar o consolă de jocuri. Telecomanda PS5 Media Remote, disponibilă pentru achiziționare separată, va avea butoane de acces rapid a patru servicii media: Netflix, Disney+, YouTube și Spotify. 

Pe lângă acestea, Apple TV și Twitch au fost confirmate la lansarea consolei. Dintre aplicațiile suplimentare care vor fi pe PlayStation 5 amintim și Amazon Prime Video, MyCanal, Peacock și Hulu (în funcție de regiune).

Va exista o zonă dedicată divertismentului media pe PS5. Nu va fi necesar să descărcați aplicații dedicate de pe PS Store pentru aceste servicii media, acestea vor fi preinstalate.

PS5 va avea, de asemenea, un centru de control pentru redarea muzicii și, desigur, o unitate optică pentru discuri Blu-ray 4K Ultra HD (pe ediția non-digitală). Aceasta înseamnă că veți putea viziona filme la cea mai bună calitate video prin streaming, precum și pe discuri fizice, pe ediția completă a consolei.

Telecomanda PlayStation 5 Media Remote va fi disponibilă din aceeași zi ca și PS5, respectiv de pe 12 noiembrie 2020 în SUA și pe 19 noiembrie 2020 în Marea Britanie.


11 comentarii despre subiectul „Consola PlayStation 5 va fi lansată cu o telecomandă media și o colecție de aplicații de streaming: Netflix, Disney+, YouTube, Spotify și altele”:
Anonim

Mda ! De ce sa "consum" si cu consola !? Cand toate tv-urile smart au inclus aplicatiile ?!?!

Florin

Pentru că sunt unii care au consolă, dar au televizoare neupdatate, deoarece nu mai primesc uodate? Am televizor de 65 inch care merge perfect ca imagine și sunet, din 2012, dar nu mai e compatibil nici cu Netflix, nici cu HBO GO. A fost un exemplu. Alt exemplu: conectezi consola la un video proiector, care nu are nici HBO GO, nici Netflix. Nu te ajută cu nimic televizorul tău în această situație, poate să fie compatibil cu milioane de aplicații, nu il poți conecta la videoproiector. Dar consola o poți conecta. Funcția multimedia pe PlayStation e complementară, secundară, principala funcție e cea de gaming. Sper că acum ai înțeles.

Anonim

Consumi ca iti permiti.Nu consumi ca esti zgarcit.

Unknown

Totuși, să comentezi de consum curent in 2020...

Anonim

Va permite instalarea lui kodi?

Anonim

Doar daca va ajunge Sony la o înțelegere cu echipa Kodi, ceea ce e extrem de puțin probabil. Pentru Kodi îți poți cumpăra un mediaplayer X96 cu Android la 200 lei, nu e nevoie sa dai de 10 ori mai mult pe PS5.

Anonim

Mda. 1. Vorbesti ca nu ai tv compatibil , dar zici de video proiector. 2. Nu e vorba de consum, ci sa folosesc aiurea 2 device-uri ! Am tv 2020 ce imi trebuie altceva ? Si pe bune arunci 600 euro pe o consola sa te uiti la Netflix ? Si stai cu tv din 2012 ?

Florin

De ce mi-aș schimba televizorul de 65 inch din sufragerie, dacă are imagine și sunet foarte bune? Că sa arunc 600 euro pe alt tv de 65 inch pe care după 5-7 ani nu va mai merge Netflix? Cu banii aia imi cumpăr noua consolă, că sunt gamer, și suplimentar beneficiez de Netflix pe consolă. Tu chiar nu pricepi că nu își cumpără nimeni consolă special că sa se uite la Netflix? O ia pentru jocuri, chestiile media sunt suplimentare. In plus, cum pui Netflix pe videoproiector, dacă nu ai laptop sau PC in acea camera? Nu merge cu televizorul acela al tău din 2020, îți garantez. Dar cu PlayStation merge. Te-ai gândit că poate videoproiectorul e in alta cameră? In cele 3 dormitoare am și eu televizoare din 2018-2O20, 4K, dar în sufragerie am tv din 2012 LG care merge perfect pe cablu digital, tv care la vremea lui mergea și pe Netflix, plus videoproiectorul. Acolo e locul de gaming pentru mine și copii, pe consolă PS4, iar pe videoproiector vad filme și seriale tot de pe consolă, de pe Netflix. Deci repet, înțelege că e vorba de dotări suplimentare ale consolei PS5, nimeni nu își cumpără consolă pentru Netflix. In altă ordine de idei, cred că nu ești gamer, caz în care nu înțeleg implicarea ta înflăcărată in această discuție. Nu ești gamer, rămâi la tvul tău din 2020, nu e pentru tine consola, ajunge tvul pentru Netflix. Aștept cu nerăbdare PS5, o voi conecta exclusiv la videoproiector, iar PS4 rămâne conectată la tv, nu mai trebuie sa comut cablul HDMI de la proiector la tv și invers.

Anonim

Foarte probabil ca aplicația Netflix de pe PS5 sa aibă imagine si sunet de calitate superioară .
Știu din experiența ca pe multe televizoare chiar vârf de gama aplicația Netflix ,are imagine inferioară ,comparat de exemplu cu Apple TV4K.
Pe Apple TV 4K imagine pe Netflix si Youtoube ,imagine mult mai buna.

Sebi

https://m.emag.ro/televizor-led-smart-sony-80-cm-32we610-hd-clasa-a-kdl32we610baep/pd/D7J5BDBBM/

Buna,cine mă poate ajuta cu info daca
acest tv va fi compatibil cu PS5,,știu că nu valorific deloc la maxim PS5 dar asta e situația..vreau să știu dacă va merge ok in limitele lui,,sa nu am decalaj, blocări imagine etc.

Multumesc

Anonim

Merge orice televizor Full HD sau 4K cu HDMI.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile