joi, 22 octombrie 2020

Goana după Colecționarul de oase începe luni, la AXN

Povestea celebră a detectivului Lincoln Rhyme și a enigmaticului Colecționarul de oase prinde viață într-un nou serial thriller - Lincoln: Colecționarul de oase (Lincoln Rhyme – The Hunt for the Bone Collector). Din 26 octombrie, în fiecare luni seară, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări duo-ul interesant dintre geniul Lincoln Rhyme și noua sa parteneră, Amelia Sachs, dar și eforturile lor de a-l prinde pe cel mai cunoscut infractor, anunță AXN printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Lincoln era considerat cel mai bun detectiv din New York. Trei ani mai târziu, o infractiune extrem de elaborată indică faptul că acesta s-a întors și trebuie oprit cu orice preț. Horărât să se răzbune pe cel care i-a răpit orice perspectivă de a mai merge, Lincoln găsește în Amelia Sachs, o tânără cu mult talent în criminalistică, partenerul perfect. Cei doi vor forma un duo cu totul neobișnuit – Lincoln poate viziona în timp real scena crimelor cu ajutorul unei camere 360 pe care Amelia o poartă și, mai mult, îi poate da indicații prețioase care să ajute la capturarea infractorului.

Russell Hornsby (Fences, Grimm) este detectivul Lincoln Rhyme, în timp ce Arielle Kebbel (Ballers, The Vampire Diaries) o interpretează pe Amelia Sachs. Din distribuție mai fac parte Brian F. O'Byrne (Mildred Pierce), Tate Ellington (The Brave), Courtney Grosbeck (Homeland, Love Life), Ramses Jimenez (Fear the Walking Dead), Brooke Lyons (2 Broke Girls), Roslyn Ruff (Madam Secretary) și Michael Imperioli (The Sopranos). 

Ce piedici vor avea de depășit și cum va evolua relația dintre cei doi? Toate acestea se vor dezvălui pe parcursul celor zece episoade din serialul Lincoln: Colecționarul de oase (Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector), inspirat din celebrul best seller al lui Jeffrey Deaver, în fiecare luni seara, de la ora 22.00, la AXN.


Niciun comentariu despre subiectul „Goana după Colecționarul de oase începe luni, la AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile