vineri, 2 octombrie 2020

"La Digi, luna octombrie se vede Ultra-HD"

Sezonul de toamnă continuă la Digi cu noi oferte atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei noi, cu prețuri speciale la extraopțiunile pentru serviciile de televiziune prin cablu. Vedeta acestei luni este extraopțiunea 4K, ce poate fi  activată gratuit timp de 2 luni, în perioada 5 - 11  2020,  exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro. Extraopțiunea cuprinde canalul propriu, DIGI 4K, și Eurosport 4K, anunță operatorul printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Din 5 octombrie, timp de o săptămână, de luni până duminică, clienții existenți care dețin pachetul de televiziune prin cablu digital, respectiv un televizor compatibil 4K, și doresc să recepționeze gratuit aceste două programe, timp de 2 luni, pot adăuga extraopțiunea din contul de client DIGI.ro, secțiunea „Serviciile mele - Digi TV” sau direct din pagina „TV - Extraopțiuni”.

Oferta este disponibilă și pentru clienții noi care doresc să se aboneze la DIGI TV – Cablu digital și poate fi contractată exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, selectând secțiunea „TV - Digital” și prin adăugarea extraopțiunii 4K pentru a beneficia gratuit, timp de 2 luni de competiții sportive la cea mai înaltă calitate. După finalizarea perioadei promoționale, extraopțiunea se tarifează la prețul de 5 lei/lună (inclusiv TVA). 

Și pentru că detaliile fac diferența, noul pachet le oferă clienților ocazia de a viziona la calitate Ultra-HD cele mai importante competiții sportive din Europa și nu numai. Canalul DIGI 4K își răsfață telespectatorii cu transmisiuni la calitate Ultra-HD din campionatul spaniol de fotbal La Liga, campionatul german Bundesliga, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1. Pe canalul Eurosport 4K, abonații pot urmări turneul de la Roland Garros, precum și Turul ciclist al Spaniei, Vuelta.

DIGI 4K, primul canal de televiziune Ultra-HD din România, a început să emită în data de 25 noiembrie 2018, iar din 17 ianuarie 2020, extraopțiunii disponibile exclusiv în oferta Digi i s-a adăugat și canalul Eurosport 4K. Digi 4K se află pe poziția 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K pe poziția 201. 


10 comentarii despre subiectul „"La Digi, luna octombrie se vede Ultra-HD"”:
Anonim

Când alte canale noi în grila Digi Cablu Tv în format Full HD și 4K UHD

Anonim

AR FI TIMPUL CA DIGI SĂ MAI BAGE NIȘTE CANAL2 4K. AU TRECUT 2 ANI DEJA DE LA DEBUTUL 4K ÎN REȚEAUA DIGI, DAR NU SUNT DECAT 2 CANALE PÂNĂ ACUM. CAM PUȚIN.

Anonim

Mai exact, în grila Digi avem 1,5 canale 4K, unul dintre acestea fiind 4k doar parțial, aducând aminte parcă de începuturile televiziunii color in Romania când emisiunile erau parțial color.

Sandu

Nu doar la Digi, ci la orice operator care transmite canale 4K, acestea au probleme, care sunt de două tipuri: fie doar câteva programe sunt în 4k, fie toate programele sunt în 4K, dar se repetă obsesiv. Eurosport 4K este din prima categorie, iar Digi 4K este cam din a doua categorie, cu excepția transmisiilor sportive. La fel este situația cu oricare alt canal 4K. Eu recepționez multe canale 4K din alte țări și toate au aceste probleme. Deci fie ne mulțumim cu cât doar câteva programe în 4k, iar restul emisiunilor repetate sau în HD doar, fie așteptăm și nu ne mai uităm la aceste canale 4K și revenim la ele peste vreo cinci ani, când producție va fi continuă în 4K și va exista suficient conținut produs pentru sau de respectiva televiziune în Ultra HD. Eu prefer să nu aștept și să mă uit acum la ceea ce este în 4k, chiar și așa, doar unele programe.

Anonim

Deficitul de material 4k nativ este normal,acesta fiind un început de drum. Mai greu de înțeles este atunci când pentru transmisiuni sportive in direct se practică up-scalingul in loc sa se folosească de ocazia perfectă de a se filma direct in 4k.

Anonim

Poate explica cineva cum e posibil ca Digi sa ,,livreze,, continut 4K în condițiile în care pe receptorul lor scrie 1089p ? Cum **** transporta ei cantitatea de date 4K pe cablu vechi de 10 ani??? Cel puțin.

Mihăiță

Anonim, chiar și pe cablu coaxial vechi de 30 ani s-ar livra fără probleme canale 4K. Livrarea se face digital, nu analogic. Nu e necesar receptor 4K la recepție, e suficient un televizor Ultra HD cu tuner digital de cablu și, eventual, modul CI+, dacă e transmisia criptată.

Anonim

Nu se mai transmite Bundesiga, desi de anul asta era cu HDR si nici UEL nu se mai transmite din acest sezon in 4k.

Anonim

Se transmit meciuri din campionatul spaniol, 4K și HDR. Digi merită felicitări pentru înaltă calitate a acestor imagini de tipul HDR curat, fără HLG.

Anonim

Deși imaginile HD de pe DigiSport sunt de foarte bună calitate, când comutați pe Digi 4K, același meci se vede cu mult, mult mai bine. Această schimbare se datorează atât rezoluției mai mari cât și standardului HDR in care sunt efectuate unele transmisiuni în direct pe Digi 4K. Felicitări Digi !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile