luni, 26 octombrie 2020

Peste 20 de televiziuni adăugate în grila Focus Sat Live Tv

Serviciul de televiziune online Focus Sat Live Tv a introdus în grilă peste 20 de posturi de televiziune, dintre care menționăm canalele tv AMS, Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Cinemax, Cinemax 2, Comedy Central Ungaria, Duna HD, DTX, Fashion Tv, Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Filmbox Premium, Filmbox Stars, Happy Channel, Izaura TV, Jim Jam, M1, M2 HD MTV Hits, Nickelodeon HU, Prime, Super TV 2 HD, TV 4, TV5, TVR 1 sau ZU TV, ne anunță colegul nostru Kalman.

Focus Sat Live Tv este serviciu de televiziune online și alte tipuri de conținut media, disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat cu abonament activ Familia, Total sau Complet. Serviciul Focus Sat Live necesită cont online și adăugarea seriei smartcard-ului în cont. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android, iOS sau Smart TV și include în premieră o bibliotecă de documentare de la National Geographic.


12 comentarii despre subiectul „Peste 20 de televiziuni adăugate în grila Focus Sat Live Tv”:
Anonim

Foarte bine

Anonim

Focus Sat...de la maghiari mai multe programe de sport,În special pe satelit! Multumesc

Armand Daniel

asta e viitoru televiziunii - OTT/IPTV

Unknown

Foarte bine

Anonim

Macar M4 Sport hd si ar fi minunat

Tibi

Dacă ar fi și film +hd ar fi super am verificat fiecare pajet tv se deschide la optimile achiziționate. Dacă era ca digi era super ok ma refer toate programele mer inafara de extra opțiuni în rest e ok

Laci

SĂ INTRODUCEȚI CANALE NOI ȘI PE SATELIT!

Anonim

Tibi în noiembrie se face un an de când au lansat aplicația Focussat Live tv treptat vor intra si alte posturi în aplicația Focussat Live tv. În prezent sunt doar câteva posturi în limba maghiară disponibile online ,în plus dacă alegem lista cu toate canale în aplicație apare lista cu toate posturile ce oferă în prezent Focussat abonaților săi prin Dth.Mai exact sunt disponibile și online toate posturile din pachetul Familia, Pannonia, Mozaic Plus, Cinema,Filmbox,Adult insa nu se deschid doar acelea care apar in lista cu posturi disponibile chiar dacă fiecare post în parte are ghid tv permanent actualizat si imagine live doar că la acesta din urmă apare următorul mesaj momentan nu se poate viziona canalul.Cat despre Film+ HD colegul Kalman spune că posturile Rtl Group nu pot fi preluate online de operatori pe motiv că acestea sunt disponibile pe Rtl Most+ live.Din acest motiv cei de la Rtl Group au luat decizia de a nu permite retransmisia posturilor online de către operatori.Sunt de parere că vor introduce si alte posturi mai ales că au introdus din pachetul Cinema posturile Cinemax 1,2 asta înseamnă că vor adăuga și posturile HBO SD, HD,HBO 2,HBO 3,au introdus posturi din pachetul Filmbox din acest pachet lipsesc deocamdată Fightbox, si Docubox.De asemenea au introdus postul Tvr1, probabil vor introduce si Tvr2 ,dar și alte posturi românesti de știri,generaliste, filme,muzică.documentare. Avem posturi de la MTVA, de aici lipsește Duna World/M4Sport+ HD ( este în lista cu toate posturile doar că nu funcționează)Avem posturi de la Tv2 Group. Lipsesc posturile: Tv2,Tv2 Sef,Tv2 Comedy,Fem3,Spiler1,Zenebutik Avem,si Tv4 din portofoliul Tv4 Csoport Story4, Galaxy 4 lipsesc,avem postul Comedy Central Family Hu,Nickeleodon probabil vor fi disponibile si celelalte posturi ce aparțin de Viacom.Cu timpul vor mai fi noutăți.

Anonim

M4Sport hd nu este pe DTH la Focus Sat! Felicitări pt Spiler1 ,ar fi minunat si Spiler 2 !

Anonim

Pt noi canale pe Focus Sat pe dth ar trebui să scrieți la compania Focus Sat ,nu aici!

Anonim

Cele mai multe SD, chiar dacă există pentru ele și versiuni HD. Cam sărmănuț.

Anonim

Corect precizat,dacă nu "umblă "putin la grila de programe dth rămân sarmanuti

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile