sâmbătă, 24 octombrie 2020

Televiziunea publică italiană are audiențe mai mari decât Mediaset sau Sky Italia

Televiziunea publică italiană RAI a rămas cel mai vizionat radiodifuzor, cu o cotă medie de audiență zilnică de 34%, în ciuda unei scăderi de 0,8% (comparativ cu anul trecut). Potrivit datelor publicate de Autoritatea pentru Comunicații din Italia (AgCom), Mediaset este de abia pe locul al doilea, cu o audiență medie zilnică de 3,2 milioane de telespectatori, reprezentând o cotă de 31,8% (+0,8%).

În aceeași perioadă, audiența Discovery Italia a continuat să crească, ajungând la 8,5% (o creștere de 0,7 %), în timp ce Comcast / Sky Italia a avut o audiență de 6,1% (-1%). La7 a Cairo Communication Group a obținut audiențe de 4%. Sky și La7 au înregistrat o scădere totală în audiențe de 0,4%, comparativ cu un an mai devreme.

Audientele cumulate înregistrate de alți radiodifuzori naționali au crescut cu 0,7%, ajungând la un total de 15,6%.


10 comentarii despre subiectul „Televiziunea publică italiană are audiențe mai mari decât Mediaset sau Sky Italia”:
Andrei

Doar la noi, televiziunea publica este batuta de cei comerciali.

Florin

Greșit, anonim. Nu doar la noi.

Iulian79

Era de așteptat, banu public se cheltuie mai "aiurea" decat banu' la privat.

Nick

Iulian79, tu nu vezi că scrie in știre că televiziunea publică de stat din Italia are rezultate mai bune decât privații? Exact invers decât au dedus tu. Se pare că la italieni, că despre ei se discută in știre, e mai bine cheltuit banul la stat decât la privat.

Iulian79

Las-o asa Nick, daca crezi ca Romania este "exceptie" la cheltuit banul public, te înșeli. Mediaset a coborat momemtan deoarece nu mai sunt lichidități la privați don cauza COVIDului de acolo

Nick

Ce tot menționezi România? Unde vezi tu că vorbesc eu despre România? Lasă offtopicul, vorbim despre Italia! Și citește mai atent, că acum 1 an, televiziunea publică italiană avea audiente și mai bune, cu 0,8 la sută mai bune! Ce COVID era în perioada 2018- 2019 ? Asta e, RAI merită toate laudele, o televiziune de stat sa se mențină atât timp pe locul 1 in audiențe! E remarcabil, banul public cheltuit mai bine decât banul la privați.

Anonim

Am numarat la italieni cel putin vreo 8 Rai-uri + Rai Movie etc. etc. Probabil este cineva pe aici sa ne spuna exact cate sunt. Oricum multe, ca sa acopere toate prefernitele. Doar ca la ei, televiziunea de stat stie sa investeasca si sa scoata profit. La noi mai greu, algoritmul politic prevaland chiar si la TVR, cu costurile datorita imixtiunilor politice agreate de toate partidele care ajung la putere.

Unknown

Rai 1, rai 2, rai 3, rai 4, rai 5, rai gulp, rai movie, rai news24, rai premium, rai scuola, rai sport, rai sport+, rai storia, rai yoyo(toate și în hd), rai 4k, rai italia, rai world premium, rai ladinia, rai sudtirol, rai 3 bis

Anonim

A existat si la noi un TVR Cultural, sau un TVR info, existau promisiuni pentru TVR Sport, dar pe modelul horei cu un pas inainte si doi inapoi totul s-a naruit. Avem 3 TVR-uri, din care doar 2 HD, Este destul, ar spune unii, dar suntem departe de modelul italian luat aici in discutie.

Anonim

dar să știți că vreau nu vreau îmi vine pe factură la curent 18euro pe 2luni adică 9euro pe lună dar eu zic că e bine la câte canale au

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile