marți, 6 octombrie 2020

Sezonul 2 al serialului britanic ”Bulletproof” începe astăzi la FilmBox Premium

În octombrie, FilmBox Premium are o surpriză pentru cei care i-au îndrăgit pe polițiștii Aaron Bishop și Ronnie Pike din serialul ”Bulletproof” (”Antiglonț”). Din 6 octombrie, în fiecare marți, de la ora 21:00, FilmBox Premium difuzează câte două episoade din sezonul 2 al acestui serial, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Personajele principale sunt interpretate chiar de creatorii seriei, Noel Clarke și Ashley Walters, care s-au bucurat de un succes răsunător cu primul sezon. ”Succesul primului sezon ne-a depășit complet așteptările, este incredibil. Suntem foarte mândri de asta, peste 7 milioane de oameni au urmărit serialul”, a declarat Ashley Walters. 

Filmul îi prezintă pe Aaron Bishop și Ronnie Pike, doi prieteni din copilărie, cu background-uri diferite. Ronnie provine din clasa de mijloc, dintr-o familie cu istorie în poliție, iar Bishop a crescut în orfelinate și pe străzi. În ciuda acestor diferențe, îi leagă o prietenie strânsă și lucrează ca detectivi pentru National Crime Agency din Londra. 

Acțiunea din cel de-al doilea sezon se desfășoară la distanță de un an față de finalul primului sezon și se concentrează pe investigarea unei familii cipriote de infractori, Markides. 

”Pe cât de spectaculoși par cei doi ofițeri de poliție, ceea ce fac în viața de zi cu zi ar afecta pe oricine”, explică Clarke. ”A existat un moment în care ne-am gândit să introducem un psiholog pentru Bishop, dar s-a mai făcut asta în alte seriale și am preferat să treacă peste toate datorită puterii lui mentale”, povestește Walters. 

Cei doi actori sunt prieteni foarte buni și în viața reală și au decis să creeze acest film ca un răspuns al britanicilor pentru filmele americane ”Bad Boys” sau ”Lethal Weapon”. 

”În seriale, toată lumea se concentrează pe realitate și autenticitate, dar pentru noi, ”Bulletproof” a fost și despre divertisment. Ne-am dorit totuși să avem și niște momente dramatice, foarte interesante, în care să putem juca în mod real, momente pline de energie”, spune Ashley Walters. 

”Ne-am dorit să realizăm un show pentru cei care vin acasă de la serviciu, se așează pe canapea și vor să se relaxeze și să se bucure”, adaugă Noel Clarke. 

Al doilea sezon din ”Bulletproof”, lansat în martie 2020, cu 8 episoade, a venit cu o serie întreagă de schimbări. Pike și Bishop lucrează sub acoperire pentru prima oară în cariera lor, urmărind familia Markides în Amsterdam. Un lucru este însă neschimbat: cei doi polițiști rămân băieții buni. ”Vor să prindă băieții răi și să aplice legea. Fac tot ce pot să se asigure că se respectă legea, fără să încalce regulile”, declară Walters. 

”Era foarte important pentru noi ca cele două personaje să nu încalce niciodată legea. Am văzut prea multe seriale în care personaje ca ale noastre încălcau legea”, spune și Clarke. 

”Bulletproof” (”Antiglonț”) este din 6 octombrie, în fiecare marți, de la ora 21:00, la FilmBox Premium. 


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul 2 al serialului britanic ”Bulletproof” începe astăzi la FilmBox Premium”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile