luni, 5 octombrie 2020

TDC afișează denumirea și sigla ca Timeless Dizi Channel

Timeless Drama Channel, o televiziune deținută de SPI International si axată pe seriale turcești, si-a schimbat sigla si denumirea, acestea fiind afișate inclusiv pe canalele de comunicare ale SPI și ale postului tv ca Timeless Dizi Channel ("dizi" înseamnă "serial" în limba turcă). 

Postul tv rămâne destinat telespectatorilor de toate vârstele care apreciază genul „dizi” și doresc să vizioneze producții care definesc peisajul din televiziunea turcească. Conceputul #dizi a fost promovat de postul tv TDC si in Romania, pe pagina oficială de Facebook, începând din 14 septembrie 2020.

Deși majoritatea serialelor difuzate pentru postul tv menționat sunt mai atrăgătoare pentru femei, unele producții de pe TDC atrag și publicul masculin. Televiziunea TDC s-a extins în 146 de țări din întreaga lume, ajungând la 700 de milioane de telespectatori în Europa, Orientul Mijlociu, Asia Centrală, Africa și SUA.

Deocamdată nu există un comunicat oficial pentru România privind aceste schimbări, dar vom publica o  actualizare la acest articol in cazul in care reprezentanții SPI International îl vor remite către HDSatelit.


4 comentarii despre subiectul „TDC afișează denumirea și sigla ca Timeless Dizi Channel”:
Anonim

e vreo sansa in viitor ca aces program sa intre si la digi tv

Anonim

Întreabă la Relații Clienți.

Unknown

Un post excelent,pe care i urmaresc cu fidelitate

Anonim

Ati bagat ,,mame si mamici ''continuu....chiar nu ia nimeni masuri,in privinta asta ? Si nu numai..reluarile filmelor sunt prea multe.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile