joi, 15 octombrie 2020

TV Paprika lansează cel mai nou show gastronomic local: „Culoare în farfurie”, cu Radu Dumitrescu

Rețete gustoase din ingrediente de sezon prind culoare la TV Paprika, gătite alături de invitați din industrie și antreprenori, dar și vedete din diverse domenii, precum actorul Constantin Cotimanis, coach-ul de lifestyle și nutriție Cori Grămescu sau stilista Adina Buzatu, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

TV Paprika lansează cel mai nou show gastronomic local, „Culoare în farfurie” cu Radu Dumitrescu, de la ora 21:00. Pe parcursul celor 16 episoade, Radu demonstrează - alături de invitații săi - că ingrediente aflate la îndemâna oricui, precum țelina ori conopida, pot schimba complet mâncarea. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 21:00. 

Bucătăria mea se învârte în jurul sezonului”, spune chef-ul, care folosește toamna hribii, iar iarna carnea, țelina și conopida ca ingrediente principale. Cu acestea, telespectatorii vor învăța să facă - printre altele - Risotto cu limbă de vițel și cremă de țelină, Conopida en papillotte cu păstrăv afumat și hrean sau Cocoșel de munte cu piure de țelină, vanilie și migdale. 

Fost director de bancă, Radu Dumitrescu este - de un deceniu - pe cont propriu. În 2011 obținea primul job ca bucatar, în Spania. Reîntors după un timp în țară, a fost îndrumat într-ale gastronomiei de Răzvan Exarhu. În prezent deține două localuri în capitală, Acest parcurs l-a făcut să-i invite în emisiune pe „oamenii din industria mea pe care am vrut să îi fac cunoscuți”, chefi și antreprenori din domeniul HoReCa.

Astfel, chef-ul gătește - în unul dintre episoade - împreună cu Dragoș Gurăroșie, care are un foodtruck cu sandwich-uri și e omul din spatele festivalurilor BurgerFest și Bucharest Craft Beer Festival. 

Alături de Ioan Bebeșelea, bucătar-șef la restaurantul SyndicatGourmet Sibiu, Radu face o rețetă veche ardelenească, pentru care e nevoie de doar șase ingrediente, iar cu Andrei Isac, proprietar de restaurant cu meniuri bazate doar pe ouă – prepară, evident, o reţetă pe bază de ouă. 

Printre invitații emisiunii se mai numără Valentina Ion care va găti cu făină albastră, omul de radio pasionat de gătit, Ciprian Muntele sau Mihai Toader - unul dintre primii concurenți ai Masterchef, care prezintă o veche rețetă evreiască din zona Ilfovului, culeasă de la bătrânii care încă o mai gătesc.

La „Culoare în farfurie” le vom mai vedea la cratiţă și pe câteva vedete din alte domenii decât HoReCa, precum actorul Constantin „Bebe” Cotimanis, coach-ul de lifestyle şi nutriţie Cori Grămescu şi stilista Adina Buzatu.


Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „TV Paprika lansează cel mai nou show gastronomic local: „Culoare în farfurie”, cu Radu Dumitrescu”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile