sâmbătă, 31 octombrie 2020

WOW 4K, MOOZ 4K și 4K HERITAGE, adăugate la aceeași poziție orbitală de recepție a Digi Tv și Focus Sat

Trei televiziuni Ultra HD (WOW 4K, MOOZ 4K și 4K HERITAGE) au fost adăugate pe satelitul Intelsat 10-02 de la 1 grad Vest, practic fiind aceeași poziție orbitală de receptie a DTH-urilor românești Focus Sat și Digi România. La data publicării acestui articol, cele trei televiziuni 4K sunt transmise la liber, necriptat.

Frecvența de recepție a televiziunilor WOW 4K, MOOZ 4K și 4K HERITAGE este 12705, polarizare verticală, SR 45000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, aceste date de recepție fiind utilizate și de NASA UHD (de asemenea, post tv transmis necriptat). 

Orice abonat Digi Satelit care are televizor compatibil cu rezoluția 4K și SR 45000 poate conecta cablul de la antena Digi la televizorul său 4K, în intrarea tunerului de satelit, și va recepționa după scanare frecvenței menționate anterior acest televiziuni Ultra HD, fără sa fie necesar ca Digi sau Focus Sat să introducă respectivele televiziuni în grilă. La fel pot proceda si abonații Focus Sat sau oricine are televizor Ultra HD compatibil cu aceasta transmisie (am folosit pentru receptie direct un televizor 4K LG, model 2019) și antena orientată la 1 grad Vest, atât timp cat respectivele posturi tv 4K vor continua sa fie transmise la liber (necriptat).

4K HERiTAGE este un canal de documentare în 4K Ultra HD, axat pe monumente istorice, situri arheologice și locuri din Patrimoniul Mondial UNESCO.

WOW 4K este o televiziune premium Ultra HD dedicată sporturilor extreme, deținută de Mimyuni Media Entertainment.

Mooz 4K are aproximativ aceeași sigla ca televiziunile muzicale Mooz din România si este de asemenea, tot un post tv muzical (ce difuzează inclusiv videoclipuri muzicale românești), deci este un nou post 4K românesc în teste.

UPDATE 4 noiembrie 2020: Intelsat a anunțat pe pagina oficială de Facebook: "1 grad vest oferă experiențe de vizionare superioare prin adăugarea de conținut # 4K precum Mooz 4K."

De asemenea, si Mooz a publicat un anunț similar pe website: "Transmitem în rezoluție UHD. Lansăm Mooz 4k, în parteneriat cu Intelsat."


18 comentarii despre subiectul „WOW 4K, MOOZ 4K și 4K HERITAGE, adăugate la aceeași poziție orbitală de recepție a Digi Tv și Focus Sat”:
johnnycrush

La mine este semnal 0, cu lnb-ul in focar secundar. Si am semnal stabil, fara intreruperi, pe toate transponderele de pe Thor cu exceptia celui de pe care emite TV5 Monde HD.
Cred ca frecventa cu Mooz 4k are semnal bun, nu foarte bun, doar cu antene mari, cu lnb in focar principal.

HD Satelit România

Am folosit antena de 90 cm, LNB in focar principal.

johnnycrush

Multumesc pentru raspuns!
Aseara aveam semnal 48-49%, dar cu intreruperi. Eu cred ca inca se lucreaza, este inca in teste.
PS. Intre noi fie vorba, la mine Tunerul 1 este Si2169D (aceeasi imagine) :)

beny77

Am antena de 1.20 cm si intradevar semnalul este destul de slab . Probabil cu antena de 90 cm ,semnalul pe acest transponder nu il miroase .

HD Satelit România

Cum am spus, am utilizat o antena de 90 cm, e una refolosită de la Digi Tv Romania. Poate ajuta un pic LNB-ul, un Black Ultra Inverto Intr-adevăr, semnalul e mai slab, vreo 80 procente, iar calitatea și mai slabă, vreo 60 procente. Cu toate acestea, recepția este stabilă cu televizorul. Cum am menționat,am folosit un televizor LG 4K. Din păcate, receptorul Amiko 4 Combo 4K, deși găsește la scanare cele 4 canale, nu afișează nimic, doar sunet câteodată și frânturi de imagine. Încercați recepția testelor direct cu televizorul.

Romeo

Cu o antena de la Orange satelit, recepționez aceste canale uhd cu semnal 35-40 la suta dar destul de stabil, pe un Samsung 4k 2019

cipi

Cu antena de 90cm in Timișoara și un receptor amikoA5 4k și tv Samsung 4k
Se receptioneaza toate 4 fara nici cea mai mica problema

Armand Daniel

antena 1.6 , semnal 100% pe frecventa mentionata in articol.

Ionut

Antena 1 m diametru posturile functioneaza ok,mai putin Heritage tv fara semnal,locatie Brasov.

Anonim

Cu antena de 120 cm,si cu receptor 4k Amico A5 semnalul este de 40% si toate cele 4 posturi se vad ok.In schimb mutand antena in tv Sony 4k semnalul este de 35-40% dar lipsa imagine, ramane numai sunet la cele 4 programe.

Cercetasii

4K HERiTAGE continua sa nu intre pe tv.ul meu phillips, dar in schimb de la sfirsitul lui ianuarie a aparut HOME4K care e u canal cu "slideshow".uri in miscare, respectiv imagini filmate imobil cu diverse peisaje, munti, tarmuri, flori, pasari, in care doar decorul misca, deci un fel de tablouri zen cu sunetul in original, fara muzica, doar ciipit si sunet de vint, apa ... ideal ca tablou in sufragerie sau totala relaxare :)

Anonim

Au anunțat aici despre Home 4K:

https://www.hdsatelit.com/2021/01/home-4k-o-televiziune-nou-adaugata-pe.html

Anonim

Două programe free-to-air în ultra înaltă definiție (UHD) sunt difuzate prin satelitul Intelsat 10-02 ( 1 ° W ) pe noi parametri. Spectatorii pot receptiona în continuare NASA UHD și 4K Heritage.

Multiplexul cu programele NASA Heritage UHD și 4K a schimbat parametrii de transmisie. Muxul a trecut de la 12,705 la 12,687 GHz, polarizarea verticală a fost menținută, rata simbolurilor (SR) a scăzut de la 45 Ms / s la 28800 ksymb / s, FEC de la 3/4 la 3/5, standardul DVB-S2 a rămas și modulația 8PSK a fost modificată în QPSK. După aceste ajustări ale parametrilor multiplexului, capacitatea totală a pachetelor a fost redusă semnificativ. Pe de altă parte, condițiile de recepție s-au îmbunătățit datorită reducerii modulației la QPSK.

Chiar înainte de modificarea parametrilor multiplex, distribuția programelor Home 4K și Mooz 4K a fost încheiată. Aceste stații nu mai pot fi receptionate la poziția 1 ° W.

noi parametri tehnici - NASA UHD, 4K Heritage:

• Intelsat 10-02 (1 ° W), frecvență 12,687 GHz, poziția V, SR 28800, FEC 3/5, DVB-S2 / QPSK, FTA

Alexandru

4K HERiTAGE va fi în grilă la Digi Cablu și la Vodafone și de alți operatori din cablu din România?

La fel și MOOZ 4K?

Unknown

Mooz4k mai emite pe Satelit.

Anonim

Nu.

Unknown

Unde putem să-l urmărim mooz4k.

Anonim

Niciunde deocamdată. S-a putut cat timp a fost pe satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile