marți, 3 noiembrie 2020

FilmBox Premium: telespectatorii pot vota lunar un film preferat care va fi introdus în grila de programe

SPI International lansează o campanie care va dura trei luni prin care telespectatorii din România pot vota un film preferat, dintr-o listă de pelicule, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

"Pentru că prețuiește alegerile telespectatorilor săi și își dorește să le ofere mereru programe pe plac, compania globală de media SPI / FilmBox pornește o campanie inedită în România și îi invită pe privitori să aleagă lunar, începând in noiembrie, filmul preferat dintr-o listă scurtă. Filmul cu cele mai multe voturi pe pagina de Facebook FilmBox România, va fi difuzat apoi pe FilmBox Premium într-o seară în care grila a prevăzut difuzarea peliculei aleasă de telespectatori", explică SPI International.

De pildă, în prima jumătate a lunii noiembrie, telespectatorii vor putea vota filmul preferat dintr-o selecție de trei titluri. Pe 18 noiembrie, miercuri seara, la ora 21.00, FilmBox Premium va difuza filmul care a obținut cele mai multe voturi. Regulamentul campaniei, care va continua în decembrie și ianuarie, va fi publicat tot pe pagina de Facebook FilmBox România.

Vrem să ducem modul în care răspundem cerințelor telespectatorilor noștri la nivelul următor”, a spus Haymi Behar, Chief Marketing Officer la SPI International.

Mereu dorim să includem preferințele celor care consumă conținutul nostru în felul în care proiectăm produsele următoare, de la grila de programe până la felul în care interacționează oamenii cu aplicațiile noastre. Prin această campanie vrem să stabilim o legătură și mai directă cu cei care urmăresc și apreciază conținutul FilmBox Premium, unde difuzăm filme noi, de top, cu cei mai populari actori din lume. Faptul că îți poți alege filmul preferat, într-o perioadă în care nu ai avut prea multe opțiuni, e un lucru binevenit: e o recompensă necesară pentru fanii televiziunii noastre”, a adăugat Behar.

Canalele FilmBox au peste 30 de milioane de abonați la nivel mondial, majoritatea în țări din regiunea EMEA. 

Despre SPI International 

SPI International este o companie globală media care operează 40 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 1.400 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali. SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Niciun comentariu despre subiectul „FilmBox Premium: telespectatorii pot vota lunar un film preferat care va fi introdus în grila de programe”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile