joi, 19 noiembrie 2020

„David Rocco în Asia de Sud-Est”: arome exotice, activism și rețete din zone de război

Sezonul „David Rocco în Asia de Sud-Est” va fi difuzat de postul  TV Paprika în timpul săptămânii, zilnic de la ora 19, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

După călătoriile pe care David Rocco le-a făcut pentru realizarea show-urilor sale culinare, chef-ul italiano-canadian se oprește în Asia de Sud-Est. Aici este complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Tv Paprika difuzează show culinar rezultat din această călătorie - „David Rocco în Asia de Sud-Est”, un spin-off al seriei „David Rocco's Dolce Vita, de luni până vineri, de la ora 19.

În show-ul culinar David Rocco în Asia de Sud-Est, spectatorii îl vor urmări pe chef-ul călător ajungând în locuri precum Penang, Kuala Lumpur, Singapore, Ho Chi Minh City și Bangkok, pe măsură ce descoperă secrete și delicii. De-a lungul drumului, Rocco descoperă în persoană unele culturi unice care înfloresc atât în sate cât și în orașe cosmopolite, și învață despre meniuri tradiționale dar și despre gustări specifice comerțului stradal și feluri exotice pe care nu le-a mai cunoscut până acum, printre care durian, pachețele de primăvară, crab prăjit, curry și altele.

În Malaiezia, descoperă bucătăria Peranakan, o gamă de feluri de mâncare născută din încrucișarea între bucătăria chineză și cea din Arhipelagul Malay. De asemenea, pe pacursul serialului gastronomic, Rocco a vizitat refugiații sirieni și a gustat rețete din țara acestora răvășită de război.

A călătorit în timp în perioada Vietnamului aflat în război și a Cambodgiei Khmerilor Roșii, urmărind cum cele două țări trecute prin războaie au devenit cele mai aglomerate destinații turistice, înflorind cu arome unice pe care le pot oferi. 

În Malaiezia, locuitorii vorbeau despre experiențelor lor, de la drepturile femeilor și până la activism în numeroase cauze. Oamenii din acele țări sunt așa rezistenți, și ne-au relatat experiența lor”, a declarat David Rocco înaintea lansării acestui sezon.


Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „„David Rocco în Asia de Sud-Est”: arome exotice, activism și rețete din zone de război ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile