luni, 2 noiembrie 2020

SES și CANAL+, parteneriat pe termen lung în Europa de Vest, Europa Centrală și Africa

Acorduri pentru trei poziții orbitale care acoperă mai mult de 10 milioane de abonați și servicii suplimentare în valoare de 230 de milioane de euro: SES și CANAL+ au semnat noi acorduri strategice pe termen lung pentru capacitate de satelit, care vizează 3 zone geografice, anunță operatorul de sateliți printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. Aceste acorduri întăresc parteneriatul îndelungat dintre cele două companii și evidențiază importanța satelitului în distribuția de conținut premium către mai mult de 10 milioane de abonați. 

Reînnoirea contractului pentru mai multe transpondere extinde relația dintre SES și CANAL+ până la finalul acestui deceniu. SES va susține operatorul francez de televiziune cu plată în distribuția conținutului către milioane de gospodării din toată lumea, prin sateliții de la 19,2 grade Est, 23,5 grade Est și 22 grade Vest. Noul contract cuprinde servicii adiționale în valoare de 230 de milioane de euro, ce includ opțiuni pentru capacitate suplimentară de satelit.   

Partener al SES încă din 1995, CANAL+ va continua să utilizeze capacitatea de satelit a SES pentru a difuza pachetele sale de posturi TV la calitate UHD, HD sau SD către peste 10 milioane de gospodării, folosind pozițiile orbitale SES după cum urmează:

- Poziția orbitală ASTRA de la 19,2 grade Est pentru distribuția posturilor premium contra-cost CANAL+ în Franța

- Poziția orbitală ASTRA de la 19,2 grade Est pentru distribuția TNTSAT, televiziunea prin satelit gratuită distribuită în sistem digital terestru în Franța

- Pozițiile orbitale ASTRA de la 23,5 grade Est și 19,2 grade Est pentru compania luxemburgheză M7, subsidiara CANAL+, care operează o serie de platforme independente contra-cost în regiunile Benelux și Europa Centrală

- Pozițiile orbitale SES de la 22 grade Vest pentru distribuția pachetului de posturi CANAL+ în Africa

Extinderea parteneriatului cu SES a fost o alegere foarte naturală, întrucât avem o relație îndelungată de succes în a oferi o experiență video de calitate către audiențe diverse din toate colțurile lumii. Această înțelegere vizează 3 poziții orbitale și evidențiază faptul că satelitul stă la baza operațiunilor noastre de operator pay-TV global. Suntem nerăbdători să colaborăm în anii care urmează pentru a ajunge la cel mai larg public TV posibil”, a declarat Jacques du Puy, CEO, CANAL+ International.

CANAL+ este o companie globală emblematica și un brand care exprimă calitate, inovație și conținut remarcabil și unul dintre clienții noștri cei mai vechi și importanți. Suntem foarte mândri de încrederea pe care ne-o acordă CANAL+ și subliniem încrederea noastră comună în capacitatea transmisiunilor prin satelit de a distribui cel mai bun conținut, la cea mai bună calitate și către cea mai largă bază globală de abonați. Acest parteneriat asigură o continuitate in deservirea zonele dezvoltate împreună pentru următorul deceniu și dincolo de el”, a declarat Steve Collar, CEO SES.


Despre SES

SES are o viziune curajoasă în a oferi experiențe extraordinare oriunde pe glob, prin distribuția conținutului video de cea mai înaltă calitate și oferind conectivitate neîntreruptă. Ca lider în soluțiile globale de conectivitate pentru conținut, SES operează singura constelație multi-orbită de sateliți, oferind acoperire globală și performanță înaltă, inclusiv sistemul de latență joasă O3b, pe orbită medie. Prin utilizarea unui rețele extinse și inteligente, pregătită pentru soluții cloud, SES este capabilă să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă și în aer, și este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicații din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate și servicii cloud, platforme video și deținători de conținut. Rețeaua video a SES transmite peste 8.300 de canale și acoperă peste 367 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la: www.ses.com.


Niciun comentariu despre subiectul „SES și CANAL+, parteneriat pe termen lung în Europa de Vest, Europa Centrală și Africa”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile