joi, 19 noiembrie 2020

Știință și empatie în sezonul 13 al serialului animat „Curiosul George”, la Minimax

Copiii sunt încurajați să pună întrebări și să exploreze mediul înconjurător, ca urmare a vizionării serialului „Curiosul George”, anunță televiziunea Minimax printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Sezonul 13 al serialului animat „Curiosul George” va fi difuzat luna aceasta zilnic, de la ora 19:00, de Minimax. Noul sezon readuce în atenție perspectiva unui copil de vârstă preșcolară asupra lumii care îl înconjoară. De la incapacitatea protagonistului de a vorbi până la efortul pe care îl face pentru a înțelege lumea din jur, serialul e capabil să trezească empatie și părinților.

Micii telespectatori știu deja că George este o maimuțică isteață, cu inteligența unui copil de câțiva anișori, care pune multe întrebări iar personajele cu care interacționează îi răspund, prezentând astfel o serie de informații utile din lumea științelor naturii, matematicii și tehnicii. Datorită curiozității nesătule a lui George, până la sfârșitul serialului telespectatorii vor deveni mici oameni de știință. George este însoțit în aventura cunoașterii de către Domnul cu pălărie galbenă, un personaj-mentor al protagonistului.

În sezonul 13, George va vizita ferma de mori de vânt a profesorului Wise și va învăța cum se utilizează energia eoliană, apoi va explora o peșteră, după care va găzdui o serată cu proiecție de film, la care participă prietenii din vecini. George va avea timp și de o mică vacanță în munți, va învăța în acest sezon nou să facă pâine, alături de Domnul cu pălărie galbenă, apoi să repare o eșarfă, să vopsească un gard, și va afla despre muzicalitatea cercurilor Hula Hoops.

În 2008 și 2010 acest serial a fost onorat în cadrul premiilor Emmy cu distincția „Outstanding Children's Animated Program”.


Un comentariu despre subiectul „Știință și empatie în sezonul 13 al serialului animat „Curiosul George”, la Minimax”:
RAZVANEANA

ACEST SERIAL CURIOSUL GEORGE ESTE PRODUS DE UNIVERSAL ANIMATION STUDIOS UNIVERSAL 1440 ENTERTAIMENT SI BINEINTELES UNIVERSAL TELEVISION SI DIFUZAT PE MINIMAX

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile