marți, 15 decembrie 2020

Discovery Channel: creșteri importante de audiențe în luna noiembrie și o grilă specială de sărbători

Discovery Channel România a avut parte de o creștere uriașă a audientei și a cotei de piață în noiembrie. In aceasta luna, televiziunea a înregistrat o creștere cu 41% a ratingului și cu 33% a cotei de piață, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019, respectiv +24% rating și +11% cota de piață, comparativ cu luna precedentă (octombrie). Această creștere a făcut ca noiembrie să fie cea mai bună lună din punct de vedere a audientei in 2020 și a doua cea mai bună lună din ultimii cinci ani. Această performanță a consolidat pozitia de lider a Discovery Channel în prime time din august si pana in prezent, în categoria televiziunilor cu emisiuni inspirate din realitate, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Popularitatea aceasta se datorează in mare parte strategiei de conținut, printre emisiunile preferate de romani fiind: Mașini pe alese: Modele de vis; Test de supraviețuire în doi; Comori arhitecturale recuperate; Alaska: Ultima frontieră și O nouă șansă în sălbăticie. Aceasta diversitate de emisiuni a ajutat si la atragerea unui segment nou de public din categoria 25-34 de ani, care a crescut cu 70%. In plus, 44% dintre spectatorii Discovery Channel din România provin din rândul populației cu studii superioare. 

Consolidând o lună deja impresionantă, in noiembrie, Discovery Channel România a reușit, de asemenea, să crească timpul mediu de vizionare pe stație, până la 47 de minute, o creștere de 5% față de aceeași lună a anului trecut. Acest lucru clasează Discovery Channel pe locul doi, după HGTV, statie aflat tot in portofoliul Discovery. 

După succesul din noiembrie, Discovery Channel România va continua să prezinte mai mult conținut de înaltă calitate cu show-uri precum: Goana după aur: Furia apelor și 100 de zile în sălbăticie. Documentare captivante precum Triunghiul Bermudelor: Ape blestemate, Mistere din adâncuri și NASA: cazuri neelucidate vor fi, de asemenea, difuzate în decembrie, luna seriilor despre mistere (Mystery Month).

Discovery Channel Romania va deschide 2021 cu o gamă largă de episoade noi captivante și o mulțime de premiere, pe tot parcursul lunii ianuarie. Cel de-al doilea sezon din Miliardar sub acoperire se întoarce în ianuarie cu mai multe drame ca oricând, iar acțiunea serialului urmărește acum nu unul, ci trei miliardari care încearcă să-și clădească o avere plecând de la zero. Pe lângă toate acestea, televiziunea prezintă, de asemenea, două dintre cele mai așteptate și mai fascinante documentare: Lincoln: Portretul pierdut și Everest: Misterul primului cuceritor, ambele parte din seria Undiscovered. Nu în ultimul rând, telespectatorii vor fi încântați să urmărească întoarcerea unui veteran al Discovery Channel, Mike Rowe, într-o nouă emisiune: Meserii murdare: Echipa se întoarce, show în cadrul căruia echipajul original se reunește pentru a retrăi momentele cele mai murdare.

Sursa: Kantar Media / Target Urban 18-49


Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.


3 comentarii despre subiectul „Discovery Channel: creșteri importante de audiențe în luna noiembrie și o grilă specială de sărbători”:
Anonim

Ar avea audiente si mai mari daca ar renunta la reclame si ar mai cere un 1 leu in plus per abonat sa vezi posturile fara reclame la 10 minute. Sunt unele documentare au cate 35-40 de minute episodul si pana la 60 de minute vreo 20-25 de minute ai reclame.

Anonim

Cauzele sunt atât directe cât și indirecte. Astfel, putem spune că nu numai calitatea emisiunilor, dar și introducerea versiunii HD a acestui canal în grila Digi a contribuit la această creștere.

SilviuTV

Ar fi si mai bine daca s-ar înțelege cu digi sa bage si celelalte canale Discovery

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile