luni, 21 decembrie 2020

Documentarul-eveniment „Iubindu-l pe Maradona”, transmis în exclusivitate pe Eurosport începând de astăzi

- Eurosport difuzează în exclusivitate documentarul despre viața lui Diego Armando Maradona începând de la miezul nopții

- Documentarul poate fi urmărit de-a lungul săptămânii pe Eurosport 1.

Eurosport va transmite pe parcursul acestei săptămâni, în exclusivitate, documentarul „Iubindu-l pe Maradona” (Loving Maradona / Amando a Maradona). Acesta poate fi urmărit în premieră la miezul nopții, imediat după meciul de Premier League dintre Chelsea și West Ham United, și va fi difuzat în repetate rânduri în zilele ce urmează pe Eurosport 1, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Diego Armando Maradona a fost fără doar și poate unul dintre cei mai mari și venerați jucători de fotbal din istorie. „Iubindu-l pe Maradona” spune, în cuvintele sale și cele ale fanilor și apropiaților săi, povestea reală a unui om crescut într-un cartier sărac din Buenos Aires și a ascensiunii sale către faimă și bogăție. Documentarul urmărește povestea din spatele scandalurilor în care a fost implicat Maradona, perioadele petrecute în Cuba și devotamentul său pentru familie, precum și cele mai importante momente de pe teren ale carierei sale.

Program de difuzări „Iubindu-l pe Maradona”: 

Marți, 0:00 – Eurosport 1

Marți, 16:00 – Eurosport 1

Miercuri, 9:30 – Eurosport 1

Miercuri, 23:30 – Eurosport 1

Joi, 17:30 – Eurosport 1

Vineri, 1:00 – Eurosport 1

Vineri, 10:30 – Eurosport 1

Vineri, 22:30 – Eurosport 1


Despre figura lui Maradona s-a discutat enorm, influența sa asupra fotbalului fiind una imensă, transformată în timp într-un fenomen de masă. Rivalii au fost fascinați mereu de mișcările lui de la încălzire, dar au experimentat în comun mâhnirea pe care acesta le-o provoca imediat după fluierul de start al meciurilor.

Originile sale dintr-un cartier sărac al Buenos Aires-ului, relația sa tensionată cu înalți oficiali ai fotbalului mondial, legătura sa cu Fidel Castro, scandalul de dopaj de la Cupa Mondială din 1994, precum și fundamentul „Bisericii Maradoniene” își au și ele locul în acest film. Un documentar care conține mărturii ale tuturor protagoniștilor, inclusiv cele ale lui Maradona, dar și cele ale prietenilor, familiei sau ale marelui Pele, considerat cel mai mare rival al argentinianului la titlul de „cel mai bun jucător din istorie”.

„Iubindu-l pe Maradona” este un film de neratat pentru iubitorii sportului în general și ai fotbalului în special, pentru a afla parcursul unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, care a plecat de la cel mai jos nivel și a ajuns să cucerească întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „Documentarul-eveniment „Iubindu-l pe Maradona”, transmis în exclusivitate pe Eurosport începând de astăzi”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile