joi, 17 decembrie 2020

Eurosport aduce golful fanilor din România prin transmisiunile PGA TOUR

- Eurosport va difuza 43 de săptămâni de transmisiuni live din PGA TOUR anual, din 2021.

- Fanii sportului au și mai multe opțiuni pentru a urmări la TV și în regim de streaming.

- Parteneriatul pe termen lung al Discovery cu PGA TOUR completează oferta digitală a GOLFTV pentru fanii golfului.

În pregătirea unui an care se arată a fi extraordinar pentru golf, Eurosport anunță printr-un comunicat remis către hdsatelit.com un nou parteneriat cu PGA TOUR, prin care fanii vor putea urmări 43 de săptămâni de golf live, de-a lungul anului. Începând din ianuarie 2021, Eurosport va difuza turnee live, precum și rezumate, în peste 30 de țări, inclusiv România, Ungaria, Cehia, Grecia și Turcia. 

Eurosport va transmite în medie 16 ore de turnee live în prime time săptămânal (de joi până duminică), completând oferta sa de conținut premium. Ca și până acum, Eurosport va personaliza conținutul prin comentarii și analize ale experților în limba locală. În următoarele luni, telespectatorii Eurosport pot urmări unele dintre cele mai importante turnee din PGA TOUR, inclusiv THE PLAYERS Championship, Farmers Insurance Open, The Genesis Invitational, și Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, precum și toată acțiunea care va urma în august în Playoff-urile FedExCup.

Toate acestea consolidează parteneriatul pe termen lung pe care Discovery îl are cu PGA TOUR din iunie 2018. Acesta vine alături de oferta deja existentă GOLFTV powered by PGA TOUR, serviciul de streaming care oferă cel mai bun conținut live și la cerere pentru fanii golfului din toată lumea. GOLFTV va rămâne cel mai bun loc în care fanii golfului se pot bucura de conținutul lor preferat - mai mult, mai în detaliu și mai bogat - în timp ce Eurosport promite să ajungă la o audiență extinsă în Europa, prin milioanele de case în care este prezent. GOLFTV continuă să deservească fanii golfului cu o ofertă de neegalat de transmisiuni live ale PGA TOUR și de conținut la cerere, inclusiv o serie educațională de talie mondială și emisiuni exclusive și originale, precum franciza My Games: Tiger Woods, în parteneriat cu Tiger. 

Andrew Georgiou, Președintele Eurosport, a declarat: „Suntem extrem de entuziasmați să extindem parteneriatul Discovery cu PGA TOUR și să îmbogățim astfel oferta de golf de talie mondială a Eurosport pe tot parcursului anului. Acest parteneriat aduce un conținut complet nou fanilor de sport în țările unde suntem prezenți. Așteptăm cu entuziasm Jocurile Olimpice de la vară, timp în care Eurosport va reda întregul parcurs al multor jucători de top din lume, până la Tokyo. Având în vedere expertiza noastră în materie de producție pe mai multe piețe, putem acum să livrăm o experiență de vizionare impresionantă. Pe măsură ce mai multe drepturi devin disponibile pentru noi, ne bucurăm să ajungem la comunități extinse de fani ai golfului, precum și să oferim oportunități noi brandurilor de a interacționa cu aceștia la scară largă”.

 Rick Anderson, Chief Media Officer PGA TOUR, a spus: „Anunțul de astăzi ne face și mai încrezători în parteneriatul nostru cu Discovery, cu beneficii nu doar pentru PGA TOUR, dar și pentru fanii golfului din toată lumea. Prin prezența vastă și constant îmbunătățită a Eurosport, vom livra transmisiuni de talie mondială a PGA TOUR pe tot parcursul anului către mai mulți fani ai sportului ca oricând, alături de emisiuni care îi vor aduce pe fani mai aproape de acest sport”. 

Eurosport și GOLFTV fac parte din grupul Discovery, lider global în divertismentul inspirat din realitate, care deservește o audiență pasionată de superfani din întreaga lume. Discovery a semnat o alianță pe durata a 12 ani cu PGA TOUR în iunie 2018. Ecosistemul său în materie de golf include și Golf Digest, destinația cea mai vizitată de golf din Statele Unite și o autoritate în ceea ce privește informații despre cum și unde să joci golf.

 ____________________________________________

*Lista completă de teritorii: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Georgia, Grecia, Israel, Italia, Kazahstan, Kârgâzstan, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Malta, Moldova, Muntenegru, Norvegia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Tadjikistan, Turcia, Ucraina, Ungaria, și Uzbekistan.

Un canal liniar dedicat GOLFTV a fost lansat și în Rusia în acest an.

Exclude Finlanda, Franța, Marea Britanie și Suedia în 2021 (drepturile Discovery în aceste piețe devin disponibile la o dată ulterioară), Belgia, Germania, Islanda, Olanda, Polonia și Spania.


Despre Eurosport

Eurosport este destinația pentru sport nr. 1 din Europa și dezvoltă puterea sportului prin conținut localizat de la cele mai importante evenimente sportive din lume. Drept Gazda Jocurilor Olimpice în Europa, Discovery aduce Eurosport către discovery+, serviciul de streaming direct către consumator, începând cu o selecție de țări, din 2021. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 246 de milioane de abonați, în 75 de țări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 30 milioane de vizitatori unici pe lună. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaționale. Pentru mai multe informații, vizitați corporate.eurosport.com.  


Despre Discovery Communications

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.


Despre GOLFTV

GOLFTV este „gazda digital a golfului” pentru comunitatea globală de fani. La bază, GOLFTV este un serviciu de streaming video live și la cerere, care difuzează fiecare moment al PGA TOUR, European Tour și Ladies European Tour, împreună cu cei mai importanți jucători din lume, către o audiență globală, săptămânal. Creat cu inovația în prim-plan, GOLFTV aduce o nouă forță, creativitate și o tehnologie imersivă în lumea golfului. Acesta aspiră să ofere fanilor un nou mod de a consuma, viziona, juca acest sport în fiecare zi. GOLFTV face parte din Discovery, lider mondial în divertismentul inspirat din viața reală, cu un portofoliu extins de platforme dedicate consumatorilor. Vizitați GOLF.TV și urmăriți @GOLFTV pe Twitter pentru cele mai recente informații. 


2 comentarii despre subiectul „Eurosport aduce golful fanilor din România prin transmisiunile PGA TOUR”:
eu

Si NFL?

Anonim

La câți fani ai golfului sunt în România, e de presupus că audiența va fi mai degrabă exclusivistă decât populară. Mă rog, ține de politica Eurosport.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile