luni, 21 decembrie 2020

„Iubită pentru tata”, un film de Crăciun cu actori de Hollywood, co-produs în 2020 de SPI International (FilmBox), are premiera în România pe 25 decembrie

SPI International anunță printr-un comunicat remis către hdsatelit.com că „Iubită pentru tata”, filmul său co-produs cu MSR Media, Goldfinch și Highfield Grange Studios, avându-l cap de afiș pe actorul Jeremy Piven (Entourage), va avea premiera în România chiar în prima zi de Crăciun, pe FilmBox Premium, la ora 21:00.

Compania SPI International este încântată să anunțe că filmul său „Iubită pentru tata”, o comedie romantică potrivită Crăciunului, cu Jeremy Piven în rolul principal, va fi lansată în decembrie pe canalele FilmBox Premium, FilmBox Extra și FilmBox din mai multe continente, inclusiv în țâri precum România, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia și Slovacia, Orientul Mijlociu, Rusia și Țările Baltice. Filmul va fi difuzat în premieră în România pe 25 decembrie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Regizat de Mick Davis și avându-I în distribuție pe Jeremy Piven, Olivia Mai Barrett și Joely Richardson, Iubită pentru tata spune povestea lui David, un tată singur care trăiește cu fiica lui, Jules, de 16 ani, în orașul britanic York. În preajma Crăciunului, la 2 ani de la moartea prematură a mamei sale, Jules decide să-i găsească tatălui ei o iubită, înscriindu-l pe mai multe platforme online de întâlniri fără știrea lui. Tot ce le trebuie de Crăciun este dragoste, dar acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut, pe măsură ce Jules descoperă că planurile ei încep să iasă la lumină, cu consecințe amuzante.

„Am fost atras de la început de scenariu, pentru că avem de a face cu personaje foarte oneste dar pline de probleme, și totul e amuzant și tragic în același timp, fără a forța nota. E o comedie, dar e vorba și despre durere. Apoi, acest oraș, York, o adevărată bijuterie, plin de oameni respectuoși și profesionști – mi-a plăcut la nebunie să lucrez aici și cred că vestea se va duce mai departe și se vor turna multe filme aici!”, spune Jeremy Piven (“Entourage”, “Mr. Selfridge”), care îl joacă pe David, personajul principal din film.

Olivia Mai Barrett o interpretează pe Jules, fiica lui David. Iată ce spune tânăra actriță despre rolul ei: ”E o adolescentă, e sarcastică, vrea să facă ceva anume cu orice preț și încearcă să-și dea seama cum s-o facă. Parcursul ei emoțional în film este cu suișuri și coborâșuri: râde, plânge, forțează limitele. Muncind la filmul acesta, am învățat că este bine să ceri ajutor atunci când te lupți cu o situație critică – nu o vezi pe Jules cerând ajutorul decât spre finalul poveștii...”

Un alt star al filmului este Joely Richardson (“The Tudors”, “101 Dalmatians”), care o joacă pe Sara: „În centrul filmului stă relația tată-fiică și mi-a plăcut mult scenariul pentru că descrie această relație într-un mod foarte autentic. Nu a fost „zaharisită” – e foarte adevărată. Uneori se ceartă și se supără unul pe celălalt, dar e o poveste frumoasă despre cum reușesc, până la urmă, să treacă peste durere.”

„E o parte a vieții fiecăruia dintre noi, când pierzi pe cineva iubit și încerci să treci peste asta. Ai o adolescentă care devine femeie și un tată care încearcă să treacă peste durerea provocată de moartea soției sale – singura femeie pe care a iubit-o. Pentru a reuși, ei trebuie mai întâi să-și repare relația, dar o fac într-un mod foarte amuzant. Mă consider foarte norocos – am avut cea mai bună distribuție!”, admite Mick Davis, regizorul filmului, cunoscut și pentru abilitățile sale de scenarist și producător (“The Invisible”, “Eleventh Hour”)

„Am lansat anul trecut businessul de producție al SPI International și lucrăm intens la coproducțiile noastre interesante împreună cu dragul nostru prieten Philippe Martinez”, a declarat Loni Farhi, președintele SPI International. „Suntem încântați să împărtășim povestea încântătoare a lui David și Jules unei audiențe globale de milioane de telespectatori, într-un moment în care trebuie să ne reamintim cu toții ceea ce contează cel mai mult în viață: speranța, familia și dragostea”, a adăugat Farhi.

„Iubită pentru tata este o realizare importantă, fiind primul nostru film coprodus cu SPI International. Această poveste încântătoare de Crăciun este filmul perfect pentru a-i crea publicului un sentiment cald în aceste vremuri provocatoare. Performanța lui Jeremy este minunată și e cel mai bun cadou pentru acest Crăciun", a comentat Philippe Martinez, producător la MSR Media.

Iubită pentru tata este o coproducție SPI International produsă de Philippe Martinez de la MSR Media în colaborare cu Alan Latham de la Highfield Grange Studios. Partenerul financiar al filmului este Kirsty Bell de la Goldfinch, care este producător executiv alături de Lee Beasley și Karinne Behr de MSR Media.

Despre SPI International 

SPI International este o companie mondială de media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente. FilmBox fiind canalul său emblematic, SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut nativ Ultra HD din lume. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologie de ultimă generație, oferind celor peste 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv streaming live de programe UHD și canale FilmBox, pe orice dispozitiv conectat la Internet prin playerele globale de streaming  sau furnizorii locali OTT. SPI a adăugat recent în portofoliul său serviciul de filme premium Film1 din Olanda, care includ patru canale de filme și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și al programelor de televiziune pe piața internațională. Alianțele solide ale SPI cu furnizorii majori de licențe oferă conținut atractiv, foarte căutat.

Despre MSR MEDIA 

MSR Media este o companie de producție de film și televiziune cu sediul în York, Anglia, condusă de producătorul Philippe Martinez și de directorul general Lee Beasley. Compania este poziționată în mod unic pentru a crea conținut potrivit pentru piața de astăzi: proiecte de film și televiziune viabile din punct de vedere comercial, cu valori de producție foarte ridicate, actori principali de top și bugete rezonabile.

MSR Media are parteneriate strategice de distribuție internațională prin businessul lor de vânzări internaționale MSR Media International, o companie dinamică de vânzări în stil boutique, care se concentrează pe lungmetraje comerciale și seriale de televiziune pentru publicul din întreaga lume.

Cu sediul în SUA, cu birouri în Marea Britanie, directorii de la MSR Media International, cu experiență comercială, au ani de expertiză în industria cinematografică, reunind în mod unic abilități de finanțare, producție și marketing pentru companie. MSR Media International înțelege pe deplin piața internațională de vânzări și asistă și sfătuiește producătorii de conținut cu privire la dezvoltarea, producția, finanțarea și, în mod crucial, campania de marketing eficientă a proiectului pentru cumpărătorii noștri tradiționali.


Niciun comentariu despre subiectul „„Iubită pentru tata”, un film de Crăciun cu actori de Hollywood, co-produs în 2020 de SPI International (FilmBox), are premiera în România pe 25 decembrie ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile