joi, 31 decembrie 2020

Magic Tv va difuza de Revelion un concert în direct al artistului Jean-Michel Jarre, realizat la Paris în Realitate Virtuală

Magic TV va difuza un concert-eveniment în noaptea de Revelion: telespectatorii postului tv vor putea vedea și asculta prestația artistică a celebrului Jean-Michel Jarre, in direct din Paris, Orașul Luminilor. Denumit “Welcome to the Other Side”, spectacolul este organizat de Primăria Parisului și patronat de UNESCO. Transmisia va începe la 25 minute după trecerea in noul an (ora României) și va avea o durată aproximativă de 50 de minute.

Concertul grandios va fi filmat în direct de 15 camere, iar celebrul artist francez va apărea sub forma unui avatar în Catedrala Notre-Dame, refăcută în realitate virtuala, așa cum era înainte de incendiul din 2019.

Jean Michel Jarre a declarat că a reorchestrat albumul "Electronica” pentru acest spectacol, care va fi difuzat gratuit în întreaga lume. Show-ul va putea fi urmărit, de asemenea, pe Facebook și Youtube.

Mi-a venit ideea acestui concert în catedrala Notre Dame, realizată în realitatea virtuală, pentru a trimite un mesaj de speranță lumii întregi pentru anul care vine și pentru a aduce un omagiu acestui monument care a fost distrus ca noi toți”, a declarat artistul.

Celebru pentru concertele grandioase precum Paris-La Défense din 2012, Jean-Michel Jarre inovează din nou, de data aceasta la nivelul realității virtuale.

Am început să mă gândesc la un conținut adaptat circumstanțelor, în același timp festiv și legat la nivelul sunetului de catedrală”, a mai spus artistul.  

Născut în anul 1948, compozitorul şi instrumentistul francez este considerat unul dintre pionierii muzicii electronice și ai curentului „New Age”.

Jean Michel Jarre a vândut peste 80 de milioane de albume la nivel mondial, artistul francez semnând și muzica de pe coloana sonoră a unor filme. Din discografia sa fac parte albumele „Metamorphoses”, „Revolutions”, „Magnetic Fields” și „Oxygene”.




Un comentariu despre subiectul „Magic Tv va difuza de Revelion un concert în direct al artistului Jean-Michel Jarre, realizat la Paris în Realitate Virtuală”:
Daniel S.

Mulțumesc pentru informație!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile