vineri, 4 decembrie 2020

Prima Tv emite online, afișând acronimul "HD", pe website-ul propriu

Televiziunea Prima Tv a început sa emită pe website-ul propriu, afișând acronimul "HD", după ce anterior anunțase că va efectua tranziția la High Definition, în luna decembrie a acestui an.

Fluxul live al televiziunii online Prima Tv "HD" poate fi accesat la adresa https://www.primatv.ro/static/live

În partea din dreapta sus a ecranului este afișat acest acronim "HD", care nu este prezent de exemplu în transmisia de pe cablu tv de la diverși operatori. 

Este o veste bună furnizarea gratuită a fluxului audio-video live, chiar daca deocamdată în SD, pe website-ul oficial, deoarece un astfel de flux nu era oferit de această televiziune, până acum, prin propriu site.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa. În luna august, Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Prima Tv de către Clever Media SRL, iar in septembrie 2020, CNA a aprobat transferul licenței Prima Tv către Clever Media și transformarea formatului de emisie din SD în HD și SD.

UPDATE 5 decembrie 2020: Unele emisiuni nu sunt transmise si este afișat mesajul "Vizionarea acestui show este restricționată".

UPDATE 7 decembrie 2020: Prima Tv HD a intrat în grila de cablu tv digital a operatorului Vodafone România. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 7 decembrie 2020, ora 18:00: Televiziunea Prima Tv a fost inclusă și în grila de televiziune digitală prin cablu a Digi / RCS RDS. Detalii găsiți AICI.


16 comentarii despre subiectul „Prima Tv emite online, afișând acronimul "HD", pe website-ul propriu”:
Anonim

Prima tv HD se vede pe Orange tv go.

Daniel S.

Așteptăm să intre la operatori.

Tibi

Anonim, la Orange TV Go, Prima Tv nu e free, trebuie cont. Dar pe siteul propriu al Prima Tv e gratis.

Cristy

ar fi bine să vedem Prima TV și pe Digi Online

Anonim

Ma intreb daca cei de la Vodafone vor receptiona vreodata Prima TV HD.

Anonim

Toti operatorii vor prelua de luni Prima Tv HD

Cristi

In timp ce toată lumea renunța la acronimul HD, in România rămâne un motiv de mândrie - in Bold, fara transparentă. Sa fie siguri ca iti ard ecranul cu sigla.

Cum ar fi sa mai auzi Jingles la radio care sa anunțe frecventa, exclamând STEREO la final? Cam așa cu HD-ul. E deja un standard aproape depășit.

Anonim

Cristi, zilele trecute protv hd se vedea la fel ca protv sd. Daca nu aveam HD pe ecran, nici nu-mi dadeam seama ca ma uitam la un sd upscalat cu valoare de hașdeu

Unknown

Live
Vizionarea acestui show este restricționată

a stricat HD-ul Ș))

Anonim

Dpmdv cred ca o sa intre Prima TV si Comedy Est in HD. Posibil pe frecventa aceea ai alte posturi de la Look fie ele in HD sau sD

Anonim

Merge din nou Prima Tv live.

dorin

Cristi, probabil ei folosesc inițialele HD ca să confirme si prin teste că într-adevăr vor trece la HD.

Anonim

Mai există multe alte televiziuni din Romania care încă emit in SD (chiar și importante ca audiente, cum e Realitatea Plus sau Romania Tv). Deci e OK sa fie diferențiate cele care emit în HD prin textul HD.

Anonim

La.noi e încă normal. Afară a început să fie eliminat din siglă termenul HD. Și să apară tot mai mult sigle cu termenul 4K. La noi că la noi, la ei că la ei 😁

Unknown

Prima tv HD a întrat azi-noapte în grila Vodafone TV pe poziția 179 fiind primul operator care introduce varianta HD a postului Prima!!!!

ALIN29

Prima TV HD si Sport Extra HD de azi la cablul Digi,pe digital

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile