miercuri, 23 decembrie 2020

SPI International: acorduri de distribuție cu Paramount și Regency. Bohemian Rhapsody, printre titlurile ce vor fi difuzate de Filmbox.

Televiziunile FilmBox pregătesc producții cinematografice de excepție pentru perioada Sărbătorilor, dar și un început în forță pentru 2021, cu două noi acorduri semnate cu Paramount și Regency, care vor aduce românilor titluri memorabile, ca Bohemian Rhapsody și Transformers, anunță radiodifuzorul printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


SPI International și-a propus să aducă românilor un plus de culoare… cinematografică în decembrie 2020 și în primele luni ale lui 2021, cu filme în premieră și mari succese de la Hollywood. Compania afiliată SPI, Kino Polska TV S.A. va aduce blockbuster-uri în Europa Centrală și de Est printr-un nou acord semnat cu Paramount Worldwide TV Licensing & Distribution.

Dacă nu râdem de Sărbători, atunci când? Comedia și animația sunt la ele acasă pe FilmBox Premium: Shrek The Third (Shrek al Treilea, 2007 Mike Myers, Cameron Diaz și Eddie Murphy) difuzat pe 25 decembrie, ora 19:25 și Missing Link (Haios și blănos, 2019, cu Hugh Jackman, Zoe Saldana, Emma Thompson, Timothy Olyphant și Zach Galifianakis), programat pe 26 decembrie, la ora 14:45, vor face cu siguranță deliciul tuturor telespectatorilor.

Spiritul Crăciunului vine și din faptul că suntem aproape de familie, așa că FilmBox s-a gândit la multe surprize cinematografice care să ne anime zilele și familiile! Sâmbătă, 26 decembrie, ora 17:00, FilmBox difuzează, tocmai din Finlanda – locul în care Moș Crăciun își are „cartierul general”, „O poveste de Crăciun” (2007), o peliculă plasată într-un peisaj care taie respirația și din care aflăm povestea nespusă a vieții lui Moș Crăciun. Un alt film perfect pentru familie este programat duminică, 27 decembrie, ora 11:45, pe FilmBox Premium: „Căţeii arctici: echipa fulger”, o animație din 2018 care cu siguranță îi va încânta mai ales pe cei mici.

Pasiune, aventură și un pic de acțiune? „Dragoste la prima vedere, de Crăciun” (Franța, 2017) le are pe toate! E povestea unei femei obișnuită să desființeze companii a cărui inimă se… topește când află povestea adevărată a unei firme pe care se pregătea s-o dizolve. Filmul e pe 28 decembrie, la ora 18:45, pe FilmBox Extra.

Crăciunul de anul acesta este unul special pentru SPI International, întrucât lansează prima sa coproducție: filmul său „Iubită pentru tata”, o comedie romantică potrivită Sărbătorilor, cu Jeremy Piven (“Entourage”, “Mr. Selfridge”) în rolul principal, va fi difuzat în premieră în România pe 25 decembrie, la ora 21:00, pe FilmBox Premium. Filmul este povestea lui David, un tată singur care trăiește cu fiica lui, Jules, de 16 ani, în orașul britanic York. În preajma Crăciunului, la 2 ani de la moartea prematură a mamei sale, Jules decide să-i găsească tatălui ei o iubită, înscriindu-l pe mai multe platforme online de întâlniri fără știrea lui. Jules descoperă că planurile ei încep să iasă la iveală, cu consecințe amuzante.

Am fost atras de la început de scenariu, pentru că avem de a face cu personaje foarte oneste dar pline de probleme, și totul e amuzant și tragic în același timp, fără a forța nota. E o comedie, dar e vorba și despre durere. Apoi, acest oraș, York, o adevărată bijuterie, plin de oameni respectuoși și profesionști – mi-a plăcut la nebunie să lucrez aici și cred că vestea se va duce mai departe și se vor turna multe filme aici!”, spune Jeremy Piven.

Din distribuție mai fac parte Olivia Mai Barrett, care o interpretează pe fiica lui David și Joely Richardson (“The Tudors”, “101 Dalmatians”), care o joacă pe Sara.

Dar veștile bune nu se opresc aici! SPI International a încheiat acorduri de distribuție cu Paramount și Regency, înțelegeri care vor permite difuzarea, începând cu ianuarie 2021, a unor filme cu un succes internațional uriaș.

Sub licența Paramount, pe canalele FilmBox vom putea urmări filme ca Transformers (seria completă), Mother! (Mama!, 2017, cu Jennifer Lawrence), Little Fockers (O familie de coșmar, 2010, cu Robert De Niro și Ben Stiller), Labor Day (O zi ca oricare alta, 2013, cu Kate Winslet și Josh Brolin), Like Crazy (La nebunie!, 2011, cu Felicity Jones), Instant Family (Familie de-a gata, 2018, cu Mark Wahlberg și Rose Byrne), sau A Quiet Place (Fără zgomot!, 2018, cu Emily Blunt).

Parteneriatul cu Regency aduce o mare bucurie deopotrivă fanilor formației Queen și ai lui Rami Malek – premiat cu Oscar pentru rol – prin difuzarea unui film excepțional, Bohemian Rhapsody (2018), în ianuarie 2021. Februarie va fi marcat de difuzarea unei alte pelicule de succes – Widows (Văduve, 2018) – cu o distribuție impresionantă, din care îi amintim pe Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Collin Farrell, Liam Neeson și Robert Duval.


5 comentarii despre subiectul „SPI International: acorduri de distribuție cu Paramount și Regency. Bohemian Rhapsody, printre titlurile ce vor fi difuzate de Filmbox.”:
Anonim

La Digi Cablu când vor fii introduse canalele de filme Film Boxuriile.

Anonim

as vrea acest post la digi tv

Florin

Anonim, există mai multe canale Filmbox, nu doar unul.

Anonim

Exista,dar nu la digi cablu!

Damian77

Si la care Digi exista, anonim?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile