joi, 17 decembrie 2020

Vacanța de iarnă la Minimax: Talking Tom, Masha și The Enchantimals, vedetele sezonului hibernal

În preajma sărbătorilor de iarnă, micii telespectatori pot face o călătorie muzicală în jurul lumii, alături de Masha, ursul brun și alți prieteni din pădure, sau se pot aventura în Valea Zăpezilor, alături de The Enchantimals. Talking Tom îi așteaptă pe copii cu acțiune din plin, personajele fiind modele de spirit întreprinzător, anunță televiziunea Minimax printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Un nou sezon Talking Tom - al patrulea - se difuzează în vacanță la Minimax, de la ora 16:00. Micii telespectatori știu că Tom este un pisoi gri tărcat, cu tot felul de idei noi pentru compania sa, iar prietenii săi: Angela, Ginger, Ben și Hank îi sunt alături, gata de acțiune. În cel de-al patrulea sezon, noile idei de afaceri ale lui Tom îi învață pe copii să fie întreprinzători. „Tom and Ben Enterprises” lansează prima companie de taxi din oraș, apoi o nouă afacere se prefigurează la orizont - Talking Tom și Talking Ben vor vinde cutii cu lucruri de care nu mai au nevoie.

Sezonul 4 rezervă micilor telespectatori aventuri în spațiu, muncă detectivistică pentru găsirea lui Talking Angela, eforturi de salvare a copacilor, plus proiectarea într-o altă dimensiune. Franciza Talking Tom și Friends are mai mult de 5,6 miliarde de download-uri ale aplicației în întreaga lume, peste 300 de milioane de utilizatori, lunar, și peste 10,3 miliarde de vizionări ale video-urilor sale. Talking Tom a apărut în 2010, devenind un hit printre copiii și adulții, deopotrivă.

Pe 24 decembrie, de la ora 18:00, se lansează „Masha și melodiile ei”. Împreună cu prietenii ei din pădure, Masha călătorește în întreaga lume ca să ne aducă un nou sezon muzical plin de distracții. Fiecare episod prezintă o poveste muzicală colorată, dedicată unei anumite țări, valorilor culturale și atracțiilor acesteia, în care Masha cântă cel mai popular cântec din acea țară, în stilul ei creativ și unic.

Cântecele vor fi despre pizza și opera italiană, moda pariziană, carnavalul brazilian și multe altele! Pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat împreună cu Masha și prietenii ei care descoperă Italia, Germania, Franța, Marea Britanie, Japonia și multe alte țări minunate.

În ziua de Crăciun, de la ora 20:00, micii telespectatori sunt invitați în Valea Zăpezilor pentru a descoperi secretele de aici, alături de The Enchantimals. Ursoaica polară Pristina pornește într-o călătorie obositoare ca să o caute pe cea mai bună prietenă, Glacier, ajungând până în Valea înzăpezită. 

Aici, un accident ciudat la fabrica de ciocolată caldă amenință cu distrugerea ghețarului Key și a Văii. În efortul de a salva ghețarul, Pristina și prietenii ei pătrund în adâncul acestuia. Aici descoperă o serie de secrete.


Niciun comentariu despre subiectul „Vacanța de iarnă la Minimax: Talking Tom, Masha și The Enchantimals, vedetele sezonului hibernal”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile