miercuri, 17 februarie 2021

Fetițele au zilnic ora lor specială pe JimJam

Din februarie, ora de adunare a celor mici pe JimJam este 15.00, pentru că atunci începe grupajul de seriale creat special cu ele în minte. Timp de 60 de minute, acestea vor putea să vadă animațiile lor favorite: „Kate și Mim-Mim”, „Angelina Balerina”, „Căpșunica Prăjiturica” și „Tripleții”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Ora începe cu aventuri pline de imaginație și culoare, odată cu „Kate și Mim-Mim”. Acțiunea din acest serial adorabil se învârte în jurul lui Kate, o fetiță de cinci ani, care explorează tărâmul fermecat Mimiloo, alături de cel mai bun prieten al ei, iepurașul de pluș numit Mim-Mim. Animația are numai lucruri bune de spus despre puterea imaginației, rezolvarea creativă a problemelor și ce ar trebui să învățăm din greșelile făcute. Mim-Mim are probleme tipice preșcolarilor: timiditate și incertitudine, ceea ce îi permite lui Kate să fie un model pentru el, să-l încurajeze și chiar să-l inspire. 

Urmează „Angelina Ballerina”, povestea Angelinei, un șoricel care adoră să danseze, dar și povestea familiei și prietenilor ei. Serialul este bazat pe o serie populară de cărți pentru copii scrisă de Katherine Holabird. Angelina este curajoasă, dar introspectivă. Ea poartă mereu un tutu roz și visul ei cel mai mare e să devină o primă balerină. Desigur, ea gustă din bucuriile, dar și frustrările maturizării, pe măsură ce talentul ei la balet este întărit de lecții. 

„Căpșunica Prăjiturica” o are ca personaj principal chiar pe… Căpșunica Prăjiturica, o fată plină de încredere în sine, optimistă și plină de entuziasm. Ea este bucătar-șef și are propria ei cafenea, ceea ce înseamnă că va avea o grămadă de probleme de rezolvat. Orașul în care locuiește este mic, dar nu duce lipsă deloc de distracție și de aventuri. Mereu există ceva simpatic de făcut, iar atunci când Căpșunica are nevoie de ajutor, poate să apeleze la prietenii ei. 

Când ești copil, totul e mai bine… împreună. Să faci pozne, să ai parte de bucurii și să fii cuminte. Ce norocoși sunt atunci „Tripleții”, doi frați și o soră de aceeași vârstă, care, din fericire, pot împărtăși toate aventurile copilăriei și pot rezolva toate problemele împreună. 

De luna aceasta, televiziunea dedicată preșcolarilor isteți și curioși, JimJam, a creat o pagina de social media pe rețeaua de socializare Facebook.  La www.Facebook.com/jimjamro  părinții pot afla cu mai multă ușurință despre desenele educative pe care JimJam le difuzează, despre poveștile cu prințese și lumea plină de farmec și magie a basmelor. În plus, urmărind noua pagină de socializare, părinții pot participa la concursuri cu premii și multe surprize! 

Cei mai mici telespectatori află totul despre lumea din jurul lor cu ajutorul personajelor drăgălașe, fiind întotdeauna curioase, punând întrebări despre orice fenomen pe care îl întâlnesc în viața de zi cu zi. 

Distracția și buna dispoziție sunt mereu pe micul ecran la JimJam, iar de acum se pot vedea și pe pagina pe facebook: www.facebook.com/jimjamro. 

Televiziunea JimJam se regăsește în grilele de programe ale operatorilor: RCS&RDS, Orange, Vodafone, FocusSat și a altor operatori de cablu locali, în funcție de zonele din care se recepționează.


Niciun comentariu despre subiectul „Fetițele au zilnic ora lor specială pe JimJam”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile