vineri, 12 februarie 2021

În sezonul iubirii, clientii Orange PrePay primesc bonusuri pentru ei si cei dragi

Orange anunta printr-un comunicat pentru presă o noua campanie dedicata clientilor PrePay prin intermediul careia acestia sunt încurajati sa sarbatoreasca sezonul iubirii cu felicitari virtuale trimise celor dragi si bonus de net.

Astfel, clientii Orange PrePay sunt invitati sa se bucure de ce este cu adevarat important în aceasta perioada speciala din an – sa fie alaturi de cei dragi, în mod autentic si neconditionat, chiar daca fac asta în mod virtual sau atunci când sute de kilometri îi despart.

De aceea, cu noua campanie Orange PrePay clientii sunt rasplatiti cu bonusuri de internet pentru a ramâne conectati cu familia si prietenii. Cei care activeaza o optiune PrePay de minimum 5 euro credit în perioada 11 februarie - 11 martie 2021 vor fi recompensati automat cu 50 GB bonus.

Alaturi de acest bonus, cu ajutorul simpaticelor personaje Millidge si Doig, clientii Orange PrePay îsi pot arata aprecierea pentru cei dragi, fie ca sunt sau nu clienti Orange, trimitând-le felicitari virtuale din contul lor My Orange. În cazul celor care nu sunt clienti Orange, felicitarile pot fi trimise prin e-mail. Pentru fiecare felicitare trimisa de catre un client PrePay catre un alt client Orange PrePay sau abonat persoana fizica, atât cel care primeste cât si cel care trimite vor fi recompensati cu 10 GB bonus. Clientii pot trimite oricâte felicitari doresc, însa pe durata campaniei se pot acorda maxim 5 bonusuri de internet pentru fiecare client atât timp cât primeste sau trimite catre 5 numere diferite.

Indiferent de optiunea aleasa, toti clientii PrePay beneficiaza de minute si SMS-uri nelimitate în retea, minute si SMS-uri nationale bonus, optiuni avantajoase în roaming, dar si de cea mai extinsa acoperire si internet de mare viteza 4G si 4G+ în cea mai buna retea din România.

Mai multe detalii despre campanie pot fi gasite accesând: orange.ro/netcadou.


Niciun comentariu despre subiectul „În sezonul iubirii, clientii Orange PrePay primesc bonusuri pentru ei si cei dragi”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile