miercuri, 17 februarie 2021

Neflix va lansa global "Dota: Dragon’s Blood", o serie anime bazată pe jocul Dota 2

Netflix se pregătește pentru lansarea globală a unei noi serii anime bazate pe jocul multiplayer Valve Dota 2. Seria din 8 episoade se intitulează "Dota: Dragon’s Blood" și este programată să fie disponibilă pentru streaming în toată lumea, din 25 martie 2021. 


Seria va spune povestea unui Dragon Knight numit Davion, care "încearcă să elimine râul din lume". În călătoriile sale, Davion se întâlnește cu un vechi eldwurm (o rasă de dragoni) și cu nobila prințesă Mirana. La fel ca în cazul poveștilor epice, Davion se implică în evenimente mult mai importante decât se aștepta.

"Dragon's Blood" a fost dezvoltat sub conducerea lui Ashley Edward Miller, scenarist și producător care a lucrat anterior la "X-Men: First Class", "Thor" și "Terminator: The Sarah Connor Chronicles". Serialul a fost desenat și animat de Studio MIR, cunoscut pentru "The Legend of Korra" și "Voltron: Legendary Defender".

Miller a explicat: „Fanilor le va plăcea modul în care am imaginat universul DOTA 2 și l-am împletit o poveste epică și emoționantă despre unele dintre personajele lor preferate. Animația cinematografică, vocile și muzica sunt pur și simplu la un nivel uimitor. Sunt recunoscător Valve pentru susținerea ambițiilor noastre creative".

Valve a lansat Dota 2 în anul 2013 ca o continuare a Defense of the Ancients, un mod MOBA (Multiplayer online battle arena) pentru Blizzard’s Warcraft III: Reign of Chaos.

Puteți urmări trailerul Dragon's Blood AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Neflix va lansa global "Dota: Dragon’s Blood", o serie anime bazată pe jocul Dota 2”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile