vineri, 5 februarie 2021

Televiziunea ESports Revolution HD, la liber prin satelitul Hot Bird 13C

Televiziunea ESports Revolution HD a început să fie transmisă în mod gratuit prin satelitul Hot Bird 13C de la pozitia orbitală 13° Est. Televiziunea, care poate fi recepționată în mod normal prin diferite platforme VOD precum Apple TV, Plex, Fire TV, Pluto TV, Roku și alte platforme, aparține de ESR 24/7 eSports Network. Programele în limba engleză sunt difuzate la liber pe frecvența 10930, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK. Recepția in România este posibilă cu antene de dimensiuni obișnuite (de exemplu, de 80-90 cm).


Poziția orbitală a HOTBIRD a fost selectată de ESRevolution  pentru lansarea europeană a canalului său de jocuri video, ESR. Printr-un acord exclusiv, ESR, unul dintre cele mai importante televiziuni de jocuri video, devine astfel disponibilă în Europa pentru prima dată în format liniar 24/7 HD, valorificând acoperirea cu semnal a sateliților EUTELSAT HOTBIRD pentru a ajunge la peste 135 de milioane de locuințe, anunță ESR printr-un comunicat pentru presă.

Philippe Oliva, director comercial Eutelsat, a precizat „Suntem încântați să transmitem televiziunea ESR prin HOTBIRD. Formatul inovator al acestei televiziuni atrage o nouă generație de public, mai tânăr, și ilustrează faptul că distribuția liniară prin satelit este atractivă și pentru aceste noi nișe de televiziuni, care doresc să-și diversifice distribuția”.

Wendy Wang, CEO ESR a adăugat: „Suntem încântați de colaborarea cu Eutelsat pentru a oferi conținutul nostru milioanelor de jucători și fani din Europa, în format liniar 24/7. Piața globală a jocurilor video continuă să crească într-un ritm rapid și așteptăm cu nerăbdare să ne dezvoltăm oferta și publicul european în anii următori”.

 
Despre Eutelsat Communications

Fondat în anul 1977, Eutelsat Communications este unul dintre principalii operatori de sateliți din lume. Cu o flotă globală de sateliți și infrastructură terestră asociată, Eutelsat permite clienților de pe piețele de bandă video, de date, guvernamentale, fixe și mobile să-și ofere eficient serviciile, indiferent de locația lor. Peste 6 600 de televiziuni operate de grupuri media de top sunt transmise de Eutelsat către un miliard de telespectatori ce dețin echipamente pentru recepție DTH sau care sunt conectați la rețele terestre. Cu sediul central la Paris, cu birouri și teleporturi în întreaga lume, Eutelsat are aproximativ 1000 de angajați din 46 de țări. 
 

Despre rețeaua ESR 24/7 eSports

ESR este prima televiziune eSports 24/7 din Statele Unite, promovând conținut eSports din toate genurile de jocuri video prin canalul său difuzat 24/7. ESR transmite programe despre toate jocurile eSports de top, inclusiv Apex Legends, Call of Duty: Warzone, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), Dota2, FIFA, For Honor, Fortnite, Hearthstone, Hero of the Storm, League of Legends, NBA 2K , Overwatch, PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), Rainbow Six, Rocket League, Smite, StarCraft, Super Smash, World of Tanks și World of Warcraft (WOW).


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea ESports Revolution HD, la liber prin satelitul Hot Bird 13C”:
Anonim

polarizare orizontala
acum este doar sunet fara imagine

Anonim

fara sunet...

Nicu Trifan

Eu nu știu ce receptoare aveți cei care comentați că nu are sunet sau imagine, dar eu am verificat acum cu un receptor Amiko și acest canal are și sunet și imagine perfecte!

Anonim

Pe Vu+ zero 4k cu imagine Open ATV 6.0, merge doar sunetul, fără imagine.

Anonim

Pe Amiko Viper 4K Combo v20 cu imagine OpenATv 6.4 merge perfect și sunet și imagine. Deci nu e de la Openatv problema,ci de la receptor sau setări.

Anonim

Evo slim imagine Hyperion 8 doar sunet

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile