miercuri, 10 februarie 2021

Televiziunile Cinetube, Tradițional Tv, A7TV, Metropola Tv și Minimax au intrat la Nextgen. A ieșit LinkPress Tv.

Cinetube (post tv românesc de documentare), Tradițional Tv (muzică populară), A7TV, Metropola Tv (pe plan național, era până acum doar in București) și Minimax România au intrat în grila de televiziune digitală prin cablu a operatorului Nextgen. Pentru Minimax este de fapt o revenire în grila NextGen. Nou introdusele televiziuni sunt menționate și în grila digitala oficială de pe website-ul operatorului.


Cinetube, Tradițional Tv, A7TV, Metropola Tv sunt incluse în lista stațiilor TV în vederea aplicării principiului must carry pe anul 2021, deci unele aceste posturi tv (sau toate) vor intra în viitorul apropiat și la alți cabliști. În lista must-carry au intrat televiziunile Party Mix, Mooz Dance, Tradițional TV, Aleph News, Metropola TV, 24 Mix Teleshop, A7 TV, Emi TV și Cinetube, dar au ieșit Prima Tv si LinkPress Tv, comparativ cu lista pentru anul trecut.


10 comentarii despre subiectul „Televiziunile Cinetube, Tradițional Tv, A7TV, Metropola Tv și Minimax au intrat la Nextgen. A ieșit LinkPress Tv. ”:
Unknown

Pe ce frecvente au întrat?

Anonim

Nu cred ca sunt frecvente la fel in toata tara. încearcă 602 sau 168. Încearcă si 337.

Unknown

La Giurgiu nu au întrat. Doar A7 în loc de Linkpres.

Anonim

Nici Prima Hd nu este la Giurgiu, nu mai vorbim de 4K.

Anonim

Pe satelit vor rentroduce aceste posturi tv mulțumesc

Anonim


Pe satelit vor rentroduce aceste posturi tv

Gabriel

@Unknown, este o întrebare sau o afirmație? Adăugați semnul întrebării la final, ca să înțelegem și ceilalți dacă este o afirmație sau doar o întrebare. Semnul întrebării este cel dintre ghilimelele următoare: "?".

Rock5

au intrat si la Bistrita Nasaud

ive

Ann internet și cablu de la digi. Cinetube pot viziona pe cablu tv dar nu știu cum să fac pentru a vedea și pe calculator bănuind că aș avea dreptul din moment ce am acces prin cablu.

Anonim

Prezumția e greșită. Plătești cablu tv, iar serviciile de genul tv online sunt oferite ca un bonus suplimentar gratuit. Iar operatorul decide ce canale oferă și online, câteva, niciunul sau toate. Dacă te uiți în contract, vei vedea că de fapt niciunul nu e garantat și pe online, cu doar pe cablul tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile