joi, 18 februarie 2021

TVR 2 va transmite în direct de la Râșnov cele patru competiții de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile

Cei mai buni săritori ai lumii vor evolua pe trambulina din Valea Cărbunării de joi, 18 februarie, până sâmbătă, 20 februarie. România va avea reprezentanți în toate cele patru etape, care vor fi transmise în direct pe TVR 2, anunță televiziunea publică din România.

Oraşul Râşnov va găzdui în acest sfârșit de săptămână patru etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile. În Valea Cărbunării vom avea două etape feminine, una masculină și una pe echipe mixte, o probă foarte rară, care revine în atenție după mai mulți ani fiindcă urmează să se desfășoare în programul Jocurilor Olimpice.

TVR 2 va transmite în direct toate cele patru întreceri, la care participă sportivi din 18 țări. Este al şaptelea an în care România găzduiește Cupa Mondială de sărituri cu schiurile, iar temperaturile scăzute din ultimele zile au ajutat pentru ca trambulina să aibă suficientă zăpadă pentru spectacol.

În cele 3 zile de competiție, de joi, 18 februarie, până sâmbătă, 20 februarie, restricțiile privind limitarea efectelor pandemiei de Covid 19 nu permit prezenţa spectatorilor, așa că îi vom urmări pe cei mai buni săritori ai lumii doar din fața micilor ecrane, la TVR 2.

Este cel mai cuprinzător program competițional de când au loc etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile în România. Este și o recunoaștere a capacității organizatorilor de a se descurca în orice situație, pentru ca întrecerile să se desfășoare în cele mai bune condiții. Telespectatorii TVR 2 HD pot vedea în direct pe cei mai buni sportivi, inclusiv liderii la zi ai clasamentelor individuale, austriaca Marita Kramer, respectiv norvegianul Halvor Egner Granerud, dar și alte nume mari din lumea ski jumping: japoneza Sara Takanashi, câștigătoare a 4 Cupe Mondiale, care ar putea duce recordul său overall de victorii de etapă la 60 la Râșnov, sau polonezul Kamil Stoch, campion al lumii, dublu câștigător al Cupei Mondiale, triplu campion olimpic la individual! Noi le vom ține pumnii desigur compatrioților noștri Dana Haralambie, cea mai bună săritoare din România și Daniel Andrei Cacina, cel care a obținut recent un remarcabil loc 14 la Mondialele de juniori de la Lahti. Dana și Dani vor lua startul în competițiile individuale, în vreme ce în etapa pe echipe mixte (două fete și doi băieți în echipă), li se vor alătura Diana Trâmbițaș și Sorin Mitrofan”, a spus comentatorul Sorin Hobana.


PROGRAM:

Joi, 18.02.2021

11:30 – prima etapă feminină


Vineri, 19.02.2021

11:30 – a doua etapă a fetelor

15:15 – etapa masculină


Sâmbătă, 20.02.2021

10:45 – Competiția pe echipe mixte.


3 comentarii despre subiectul „TVR 2 va transmite în direct de la Râșnov cele patru competiții de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile”:
Anonim

E bine ca TVR e peste tot si se vede si HD!

Anonim

Ar fi și mai bine dacă și TVR2 HD ar emite digital terestru pe teritoriul României.

Anonim

@Anonim De acord, trebuia introdus TVR 2 HD si eliminate dublurile SD TVR 1 si TVR 2

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile