luni, 1 februarie 2021

Un nou design pentru interfața de administrare a contului de abonat Digi România

A fost lansat un nou design pentru interfața de administrare a contului de abonat Digi România, atât pe platforma web, cât și în aplicație.

În platforma web Digi, după logarea în cont, există aproximativ aceleași butoane în meniu, dar și câteva noi. "Serviciile mele", "Contul meu", "Administrare cont", "Setări cont", "Facturile mele", "Setări plată", "istoric facturi", "Comenzile mele", "Istoric comenzi", "Suport", "Sesizările mele", "Setări confidențialitate", "Contractele mele", "Schimbare date Wifi și Parola", "Setări notificări" si multe altele sunt prezente in meniul din interfața de abonat, atât în versiunea web (https://www.digi.ro/my-account/my-services), cât și în aplicație.

Însă interfața a fost simplificată, cu un design minimalist, cu mult alb pe fundal.


5 comentarii despre subiectul „Un nou design pentru interfața de administrare a contului de abonat Digi România”:
Cristy

trebuie actualiză și grila tv de pe Site-ul Digi

Anonim

Cd înseamnă număr de telefon asociat în dreptul fiecărui decodor HD Humax hd4? Stie cineva? Am crezut ca scap d3 aia dar din 3 decodoarele am pe fiecare cate un număr de telefon asociat în cont

Silviu

Anonim, eu nu am asa ceva. La mine in cont e specificata seria receptorului, împerecheata cu Smart Card-ul asociat acelei serii de receptor. Poate ai crezut ca respectivele serii sunt numere de telefon?

Daniel S.

Acea setare cu numar de telefon asociat este doar pentru acele decodoare pentru ca ele au functie de conectare la cont direct din decodor daca este sa-l conectezi la internet.

Tibi

Eu am abonamentele tv și internetul

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile