miercuri, 24 martie 2021

Disney a anunțat datele de lansare pentru "Black Widow" (Marvel), "Shang Chi and the Legend of the Ten Rings" (Marvel), "Cruella" și alte filme

Disney a anunțat datele de lansare a unor filme ale studiourilor Walt Disney. Astfel, prequelul Marvel "Black Widow" va fi lansat atât în cinematografe, cât și pe platforma de streaming Disney +, pe 9 iulie 2021. Înainte de acesta, filmul "Cruella", un prequel la "101 Dalmațieni", va fi lansat simultan pe 28 mai 2021 în cinematografe și pe Disney +.

Ambele filme vor fi lansate în mod premium pe Disney +, așa cum a fost procedat și pentru "Mulan" și recentul "Raya and the Last Dragon", ceea ce înseamnă că abonații vor plăti o taxă suplimentară de 20 lire sterline, 22 euro sau 30 dolari pentru a-l viziona.

"Aplicând o strategie de distribuție flexibilă pe o piață dinamică care începe să se recupereze din pandemia globală, vom continua să folosim cele mai bune opțiuni pentru a oferi fanilor și familiilor din întreaga lume poveștile de neegalat ale companiei Walt Disney", a explicat Kareem Daniel, președintele Disney Media & Entertainment Distribution.

În plus, animația "Luca" de la Disney și Pixar va fi oferită exclusiv pe Disney + începând cu 18 iunie 2021, fără costuri suplimentare, lansarea pe platformă fiind catalogata de Disney ca fiind "o ofertă specială pentru a începe sezonul estival”. Pe piețele internaționale în care platforma Disney + nu este încă disponibilă, acest film de animație va fi lansat în cinematografe, dacă sunt deschise.

Datele de lansare au fost schimbate de asemenea pentru alte filme:

- "Free Guy" pe 13 august 2021

- "Shang Chi and the Legend of the Ten Rings" (Marvel), pe 3 septembrie 2021

- "The King’s Man" pe 22 decembrie 2021

- "Deep Water" pe 14 ianuarie 2022

- "Death on the Nile" pe 11 februarie 2022.


Niciun comentariu despre subiectul „Disney a anunțat datele de lansare pentru "Black Widow" (Marvel), "Shang Chi and the Legend of the Ten Rings" (Marvel), "Cruella" și alte filme”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile