marți, 16 martie 2021

HBO Max va fi lansat în 21 de țări din Europa în a doua jumătate a anului 2021

HBO Max a prezentat mai multe detalii despre lansarea sa globală. Reprezentanții platformei, care a debutat anul trecut în peisajul extrem de competitiv al serviciilor de streaming, au anunțat că serviciile HBO Max vor fi lansate anul acesta în 60 de țări din afara SUA (teritoriile nu au fost nominalizate oficial deocamdată), inclusiv 21 de țări din Europa, unde va ajunge în a doua jumătate a anului 2021.

HBO Max, care costă 15 dolari lunar în SUA pentru clienții care nu sunt abonați HBO, va fi lansat în 39 de țări din America Latină și Caraibe până în iunie. Reprezentanții HBO Max estimează că vor exista 70 milioane de abonați la nivel mondial până la sfârșitul anului 2021. Se așteaptă ca expansiunea globală să genereze între 120 și 150 de milioane de abonați la nivel global, până la sfârșitul anului 2025. AT&T a estimat că veniturile HBO vor crește în următorii cinci ani de la 6,8 miliarde de dolari în 2020 la 15 miliarde de dolari. Cifrele nu includ țările în care HBO are acorduri de licențiere, cum ar fi Marea Britanie și Australia.

CEO-ul WarnerMedia, Jason Kilar, a reamintit că lansarea în Europa aproape va dubla numărul de producții oferite de platformă, comparativ cu HBO GO. El a adăugat că vor crește investițiile în următorii ani.


9 comentarii despre subiectul „HBO Max va fi lansat în 21 de țări din Europa în a doua jumătate a anului 2021”:
Anonim

Mai mult ca sigur printre cele 21 de tari va fi si Romania. In Europa - nu ma refer la UE, ci la Europa - sunt 47 tari. Romania este pe locul 10 după numărul de locuitori, deci ne cam încadram in cele 21 de tari ca interes economic.

Anonim

Nu fi atât de sigur. În partea asta a lumii încă se resimt efectele Cortinei de Fier. Există multe servicii și aplicații care, la est de Germania, ori nu se regăsesc, ori apar mult mai târziu.

Anonim

Am întrebat eu pe pagina de Facebook a HBO România și au confirmat că HBO GO devine HBO MAX și în România de anul acesta. Puteți întrebă și voi.

Anonim

Conform informațiilor primite de la hbo România, hbo max se lansează în a doua jumătate a anului în România ,asa ca se pupa informația.

Anonim

Pentru al doilea anonim: E foarte sigur. Nu toate țările din Europa (fie membru UE sau nu) au HBO/HBO GO. Conținutul HBO e oferit pe alte canale gen Sky Atlantic.

portalmp3

15$ este cam scump doar pentru conținut Marvel. HBO Go costa 15 lei la Digi (cu Cinemax inclus)...

Anonim

Acelea sunt preturile pentru americani. In Romania vor fi alte preturi, mult mai mici, similare cu cele ale HBO GO.

Gaby

Anonim, HBO Max va aduce mult mai mult conținut suplimentar comparativ cu HBO GO, nu doar de la Marvel. De la Marvel va fi doar o mica parte de fapt, iar alte filme de top vor fi pe platforma. De exemplu, va oferi toate filmele Warner care se lansează in cinematografe, simultan cu lansarea din cinematografe, cum ar fi The Matrix 4 si Dune.

De fapt, citesc chiar aici, pe acest site, ca va aduce 4K si HDR:

https://www.hdsatelit.com/2020/12/matrix-4-godzilla-vs-kong-mortal-kombat.html

Anonim

Marvel nu exista pe hbomax, poate DC... marvel este cu disney+

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile