miercuri, 24 martie 2021

Noua promoție Orange Love aduce gratuit 6 luni de abonament la Netflix Standard (HD)

Cu noua promoție Orange Love, toți cei care aleg până pe 9 iunie 2021 un pachet compus din fibra si TV sau fibra si voce mobila beneficiază gratuit de Netflix Standard (HD) timp de 6 luni, anunță compania printr-un comunicat de presă.

Astfel, cu 8 euro lunar, abonații Orange pot beneficia de internet prin fibră cu viteza de 500 Mbps, televiziune prin cablu cu 113 canale si Netflix 6 luni cadou, instalare gratuită si Internet Box 1000 inclus. În plus, vechimea în rețea este răsplătita cu până la 100 euro reducere la device-uri, mai precizează compania.

De asemenea, începând cu data de 30 martie, oferta Netflix 6 luni cadou va fi disponibila si pentru clienții de voce mobila, persoane fizice, care activează sau prelungesc un abonament de minim 15 euro pe o perioada de 24 de luni.

Mai mult,  clienții care aleg sa comande online de pe site-ul www.orange.ro un pachet Orange Love beneficiază de reduceri suplimentare. Informații despre noua oferta Orange Love sunt disponibile pe orange.ro/love.


Niciun comentariu despre subiectul „Noua promoție Orange Love aduce gratuit 6 luni de abonament la Netflix Standard (HD)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile