miercuri, 24 martie 2021

TVR 1: Gheorghe Hagi, invitat într-o ediţie specială a emisiunii „Replay”

Înainte de EURO U21, Gheorghe Hagi a vorbit la TVR1 despre tânăra generaţie de fotbaliști. Jurnalistul şi realizatorul Replay, Marian Olaianos, alături de Marius Mitran, invitatul permanent al emisiunii, ne-au dat întâlnire luni, 22 martie, de la 18.30, la TVR 1:

E o emisiune pe care fiecare om care lucrează în fotbalul românesc ar trebui să o vadă. Sunt 50 de minute în care Gheorghe Hagi ne explică de ce trebuie să nu renunțăm niciodată și că, pentru a ne lupta cu cei mai buni, avem nevoie de o strategie”, a lansat Marian Olaianos invitaţia de a urmări ediţia specială „Replay” de luni, 22 martie.

Publicul se aștepta ca, după  Europeanul de tineret din 2019, jucătorii români să ajungă la Real Madrid, Barcelona. Nu s-a întâmplat aşa. 

Să faci totul dintr-o dată, să fii wow dintr-o dată nu se poate! Totul se face în timp. Eu vă rog, dacă se poate, să avem răbdare. Mai devreme sau mai târziu, aceşti tineri vor exploda, vor avea succes, se vor impune... deja ei încep să confirme afară. E o chestiune doar de răbdare. Trebuie să avem grijă de ei! Să construim, uşor-uşor, un mediu foarte bun, în care ei să ajungă să capete experienţă, iar apoi să vină la echipa mare”, punctează Gică Hagi în ediţia specială Replay, pe care telespectatorii o pot vedea la TVR 1 luni, 22 martie, de la ora 18.30.

Din 24 martie, în direct şi în exclusivitate la TVR 1 şi TVR 2, telespectatorii pot urmări toate partidele competiţiei destinate jucătorilor de fotbal sub 21 de ani, competiţie ce se desfăşoară în acest an în Ungaria şi Slovenia. Programul îl gasiti AICI. Hai, România!



Niciun comentariu despre subiectul „TVR 1: Gheorghe Hagi, invitat într-o ediţie specială a emisiunii „Replay””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile