miercuri, 7 aprilie 2021

AMC oferă în premieră abonaților DIGI prin platforma DIGI ONLINE vizionarea primului episod din Fear The Walking Dead, sezonul 6B

AMC oferă în premieră, abonaților Digi, posibilitatea de a vedea prin serviciul video la cerere (VOD), în secţiunea PLAY din DIGI Online (www.digionline.ro si aplicatia DIGI Online din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery), primul episod din sezonul 6B al serialului Fear the Walking Dead, cu câteva zile înainte de debutul la TV, începând cu 8 aprilie, anunță televiziunea menționată printr-un comunicat de presa remis către blogul HD Satelit România.


Fear the Walking Dead revine la AMC cu a doua jumătate a sezonului 6 pentru toți telespectatorii, din 12 aprilie, de la ora 04:00, în același timp cu premiera din SUA și în reluare, de la ora 22:00.

Abonaţii DIGI se vor bucura şi de un concurs pe pagina de Facebook DIGI Online, premiile puse la bătaie fiind boxe Google mini, ochelari de Virtual Reality şi cabluri multifuncţionale.

Serialul urmărește destinul celor care formaseră odată o familie atipică, unită de misiunea de a-i ajuta pe cei în nevoie. Destrămat de Virginia (Colby Minifie) și de Pionierii ei, grupul este acum împrăștiat prin așezările ei îndepărtate. Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James) de la finalul sezonului cinci îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață“ și, în acest sezon, vom vedea ce înseamnă acest lucru pentru fiecare dintre ei. Unii vor fi interesați de stabilitatea și oportunitățile din comunitățile Virginiei, alții se vor scufunda în întuneric, iar alții se vor lupta cu ceea ce li s-a impus. Existența în spatele zidurilor Virginiei va fi, în moduri diferite, un test pentru fiecare dintre ei, obligându-i să-și găsească identitatea în această lume nouă.

Fear The Walking Dead este serialul-pereche al The Walking Dead și este produs de studiourile AMC, avându-i ca producători executivi pe: Scott Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert.

Pentru a avea acces la serviciul DIGI Online, abonații trebuie să dețină sau să își creeze un cont DIGI.ro și să aibă active serviciile de televiziune și internet, utilizând un singur set de credențiale. Serviciul este disponibil gratuit clienților DIGI Net și DIGI TV (servicii cumulate). Din DIGI Online, utilizatorii pot viziona peste 75 de posturi retransmise de DIGI TV, care acoperă conținuturi diverse: știri, filme, seriale, sport, desene animate, posturi generaliste, naționale și internaționale. Conţinutul DIGI Online este pus la dispoziţia abonaților cu titlu gratuit, în condiţiile stabilite de operatorul de telecomunicații și partenerii săi şi cu respectarea dispoziţiilor legislației europene în vigoare. DIGI Online nu este disponibil în afara teritoriului României.

Despre AMC Networks International Europa Centrală și de Nord

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI-CNE), o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este o companie internaţională de top în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi TV tematice. În prezent, portofoliul include multitudine de posturi TV cu un conținut variat printre care: filme și seriale, producții pentru copii, infotainment și sport. AMCNI-CNE deține și operează feed-ul global al televiziunii JimJam, precum și feed-urile multor altor canale din Europa Centrală și de Est, precum: AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika. În plus, compania are în portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV și postul OBN din Bosnia și Herzegovina. Posturile AMCNI CNE sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locale şi sunt disponibile în HD pe numeroase platforme precum TV la cerere și pe dispozitivele mobile. Pentru mai multe informații accesați: www.amcnetworksinternational.com.

Despre grupul Digi

Grupul DIGI este filiala din România a Digi Communications NV, operator european de top în domeniul comunicațiilor electronice, cu operațiuni pe patru piețe europene – România, Ungaria, Spania și Italia. Pe parcursul celor aproape 28 de ani de existență, Digi a investit continuu în cele mai revoluționare tehnologii, ajungând să dețină, în prezent, cea mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, cu peste 9,8 milioane homes passed, în România și Ungaria (la începutul anului 2021).

DIGI a adus pe piață servicii de comunicații electronice convergente la cele mai competitive prețuriÎn timp, acest avantaj competitiv s-a transformat într-un beneficiu pentru milioane de clienți care au dobândit un acces mai rapid și mai avantajos la servicii de calitate superioară, atât în domeniul comunicațiilor fixe, cât și al celor mobile. Grație investițiilor constante în echipele sale și în tehnologie, DIGI ocupă astăzi poziția de lider pe segmentul pay-tv și, respectiv, internet broadband, cu 55% cotă de piață pe fiecare dintre aceste segmente.

Operatorul de telecomunicații pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media din care fac parte televiziunile DIGI 4K, prima televiziune ULTRA HD din România, DIGI 24, DIGI Sport 1, 2, 3, 4, Film Now (pay-TV), DIGI World, DIGI Animal World, DIGI Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile DIGI FM, ProFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content DIGI Online.


Un comentariu despre subiectul „AMC oferă în premieră abonaților DIGI prin platforma DIGI ONLINE vizionarea primului episod din Fear The Walking Dead, sezonul 6B”:
Anonim

Nu se poate vedea. Continutul este disponibil doar prin activarea extraoptiunii FilmNow.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile