luni, 5 aprilie 2021

Clienții Orange Money pot obține, direct din aplicația mobilă, cardul de credit digital

Lansat în ianuarie 2021, cardul de credit Orange Money poate fi obtinut acum digital, direct din aplicatia mobila, anunță operatorul printr-un comunicat pentru presă. Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit si semnarea documentelor se fac de pe smartphone. Dupa obtinerea aprobarii digitale, cardul de credit virtual se emite instant în aplicatia Orange Money si clientii îl pot folosi imediat pentru cumparaturi online sau plati cu ceasul ori cu telefonul.

Cardul de credit Orange Money ofera tuturor utilizatorilor avantaje pentru platile la Orange (cashback, rate fara dobânda sau puncte Thank You), dar si pachete cu beneficii extra, la alegerea clientilor, pentru plata cumparaturilor ori când pleaca în calatorii. Toate beneficiile si optiunile sunt usor de administrat, direct din aplicatia Orange Money, imediat dupa emiterea cardului de credit.

Pentru a obtine digital un card de credit Orange Money, clientii care detin un numar de telefon mobil în reteaua Orange vor trece prin câtiva pasi simpli:

- Solicita cardul de credit direct din aplicatia Orange Money, disponibila în App Store sau Google Play. 

- Pentru verificarea datelor, intra într-o conferinta video cu un agent, de aproximativ 3 minute, în care li se va solicita prezentarea buletinului, care va fi scanat virtual, si realizarea unei fotografii portret (selfie). 

- Pentru analiza profilului financiar, vor semna digital acordurile de interogare a datelor in bazele ANAF si ale Biroului de Credit si vor primi rapid raspuns la solicitare. 

- Aleg valoarea creditului în limita aprobata. 

- Contractul pentru emiterea si utilizarea cardului de credit se semneaza electronic calificat. 

- La finalul procesului, cardul de credit virtual este emis instant în aplicatia Orange Money si poate fi utilizat imediat pentru plati online sau pentru plati mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Cardul de credit va putea fi, în continuare, solicitat si în orice magazine Orange.

Începând cu aceasta saptamâna, un nou canal digital de contact este la dispozitia clientilor pentru a adresa solicitari sau întrebari despre serviciile si produsele Orange Money. Este vorba despre Orange Money Messenger, un serviciu de tip chat, care poate fi accesat direct din meniul aplicatiei, sectiunea Contact/Scrie-ne.

Orange Money reprezinta o alternativa simpla si digitala pentru a gestiona mai multe tipuri de produse si servicii financiare

- Deschiderea unui cont IBAN în RON si emiterea unui card de debit sau card de credit 100% online, direct din aplicatia Orange Money, pentru clientii care au un numar de telefon mobil în reteaua Orange România. 

- Transferuri nationale, printr-un numar de mobil sau IBAN, fara comision. 

- Transferuri internationale în 16 valute, fara comision. 

- Carduri de debit Visa Classic si Platinum cu utilizare nationala si internationala pentru plati contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay. 

- Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar. 

- Plata facturilor la peste 70 de furnizori si încarcarea cartelelor Orange. 

Detalii despre cardul de credit Orange Money - https://www.orange.ro/money/card-credit/.


Niciun comentariu despre subiectul „Clienții Orange Money pot obține, direct din aplicația mobilă, cardul de credit digital”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile