luni, 31 mai 2021

De 1 Iunie, copiii mari și mici intră în lumea poveștilor pe canalele FilmBox

Cele mai populare și amuzante producții cinematografice pentru copii și familii vin de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, pe canalele FilmBox, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.


"Știm energia copiilor la prima oră… Dacă vor să vadă ceva special și amuzant la televizor, FilmBox Premium a programat filmul Shrek al Treilea la ora 8:00! Simpaticul căpcăun – cu vocea lui Mike Myers – are din nou pplanuri mari, pregătind o lovitură de stat. Sau, mai bine zis de… palat! Eddie Murphy și Cameron Diaz pun vocile măgarului Donkey respectiv a prințesei Fiona, personaje care completează una dintre cele mai hazlii povești din istoria cinematografiei. Criticii comentau, printre laude, că este singurul film din franciză în care Shrek și Fiona nu trebuie să se sărute pentru a… rezolva o problemă", explică Filmbox.

Pe FilmBox Family de la ora 15:30 o avem pe Heidi (producție Germania-Elveția 2015). Celebra poveste a fetiței din Alpii elvețieni care trăiește cu bunicul ei păstor continuă să fascineze generații întregi de copii. Filmul a fost premiat la mai multe festivaluri de film (Portland, Wisconsin) și a obținut premiul pentru Cel Mai Bun Film Pentru Copii la Premiile Filmului German. Criticul francez Olivier Bachelard spunea despre film că este „o mare supriză și reușește să se concentreze pe miezul poveștii”.

Cunoscutul actor Jean Dujardin este Norocosul Luke, de la 20:20, pe FilmBox Family, un film cu povestea unui erou care trebuie să aducă pacea într-un orășel american. Puțină lume știe că personajul Lucky Luke a fost creat de același autor ca Asterix, dar s-a bucurat, din păcate, de mai puțină faimă decât micul războinic galez. Jean Dujardin a recunoscut că este un mare fan al benzilor desenate: ”acasă, la verii mei, în baia prietenilor, în dulapurile vechi ale caselor de la țară, exista întotdeauna o revistă cu Lucky Luke prin preajmă, adesea lângă un Tintin sau Asterix. Dintre cele trei benzi desenate, m-am simțit întotdeauna mai apropiat de Lucky Luke”.

De altfel, seara cinematografică de 1 Iunie de pe FilmBox Family continuă chiar cu Asterix, de la ora 22:00, de această dată fiindu-ne prezentate aventurile lui Asterix la Jocurile Olimpice. O distribuție de excepție, cu minunatul Alain Delon în rolul Cezarului și Gerard Depardieu în rolul lui Obelix, care va produce zeci de minute de râsete și bună dispoziție! Nu vă stricăm surpriza, dar vă spunem doar atât: este un film plin de staruri, inclusiv din diverse sporturi, un bun prilej să-i învățați pe cei mici despre eroii din viața reală!

Copiii mai mari se pot bucura de „integrala” Transformers pe FilmBox Premium: la ora 11:15 începe primul film al francizei, Transformers. Apoi, de la 13:35, Transformers – Răzbunarea celor învinși. La ora 16:00, Transformers 3, un film care a reușit să strângă peste 1 milard de dolari din încasări. Și, bineînțeles, finalul seriei, de la ora 18:30: Transformers: ultimul cavaler, care se bucură de prezența lui Mark Wahlberg, John Turturro și Sir Anthony Hopkins. Turturro a mărturisit, după realizarea filmului, că fiul său l-a convins să joace rolul lui Simmons. Probabil că oricărui copil i-ar plăcea să-l aibă pe tatăl său prieten cu Optimus Prime!

Așadar, filme unul și unul, pentru toți copiii! La Mulți Ani!


2 comentarii despre subiectul „De 1 Iunie, copiii mari și mici intră în lumea poveștilor pe canalele FilmBox”:
Unknown

Sunt copil și ma uit la filmbox

Anonim

Eu nu am Filmbox. Sunt la Digi RCS&RDS si de aceea

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile