joi, 3 iunie 2021

Concurs Digi Online si Minimax cu premii din franciza My Little Pony

Luna copiilor vine în perioada 1-15 iunie 2021 cu un concurs cu premii la Digi Online, oferite de MINIMAX.

Premiile ce vor fi acordate in cadrul Concursului, ca urmare a extragerii ce se va desfășura în data de 18 iunie 2021, vor include o sută de pachete de produse: 
- 5 pachete - MLP MAGICAL MANE RARITY in valoare de 80 Ron / buc.;
- 80 de seturi de cârti (a cate 3 titluri) My Little Pony in valoare de 60 Ron/ set; 
- 15 pachete - MLP POTION DRESS UP AST in valoare de 45 Ron / buc. 

Valoarea totala a premiilor este de 5875 lei (TVA inclus). Premiile sunt acordate de catre TEMATIC CABLE SRL

Tot ce trebuie să faci este să ai contul Digi Online activat, sa îndeplinești regulile de mai jos și să te înscrii în concurs completând formularul dedicat concursului. Validarea participanților la concurs se face in baza completării formularului din pagina dedicata concursului de pe: https://www.digionline.ro/Concurs-MINIMAX. În partea de jos a respectivei pagini sunt afișate și alte surprize pentru cei mici. 

Adresa de expediere este adresa unde va fi livrat premiul in cazul in care participantul va fi câștigător al unui premiu. O persoana poate sa răspundă o singura data la formular, putând utiliza un singur ID de client indiferent de cate ID-uri deține persoana respectiva. Fiecărui participant la concurs i se va aloca un număr in funcție de ordinea in care a completat formularul de înscriere. De exemplu, daca un participant este al treilea care a răspuns la formular, când se va face extragerea acestuia ii va fi atribuit numărul 3. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorti, în data de 18 iunie 2021, prin intermediul programului random.org. Un participant poate câștiga un singur premiu..

Concursul este organizat si se desfășoară pe teritoriul României, prin intermediul platformei Digi Online si al paginii dedicate acestui concurs in aceasta platforma. In cadrul Concursului „Câștigă 100 de premii de la Minimax în Digi Online!” poate participa orice persoana fizică, dar cu domiciliul sau reședința in Romania, având vârsta minima de 18 ani. Pot participa la Concurs doar persoanele fizice abonate la serviciile DIGI cumulate de TV si NET oferite de RCS&RDS și care au cont pe platforma Digi Online.

„Micul Meu Ponei: Viață de Ponei” este zilnic de la 18:30 pe MINIMAX.


Niciun comentariu despre subiectul „Concurs Digi Online si Minimax cu premii din franciza My Little Pony”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile