sâmbătă, 12 iunie 2021

Noua ofertă Orange Love

 Noua ofertă Orange Love:

- internet prin fibră, televiziune și HBO inclus pentru 12 luni, de la 30 lei în primele 6 luni

- beneficii la portare și prețuri speciale pentru Samsung Galaxy A52 5G cu Smart 15 și pachetele Orange Love

- colecție de filme și seriale și acces în rețeaua Orange 5G.

Clienții care aleg unul dintre pachetele Orange Love au acces inclus timp de 12 luni la o selecție de filme și seriale pe HBO și HBO GO, ce pot fi urmărite atât pe tv, cât și pe mobil. Astfel, pentru 30 lei lunar în primele 6 luni, clienții au acces la internet prin fibră și la televiziune prin cablu cu 113 canale TV (dintre care 28 HD), precum și de 12 luni acces la HBO și HBO GO, anunță compania Orange România printr-un comunicat pentru presă.

Abonații din alte rețele, care aleg să își porteze numărul de telefon la Orange și care optează pentru unul dintre pachetele Orange Love beneficiază posibilitatea de a obține telefonul Samsung Galaxy A52 5G cu 59 euro prin Buy-Back 5G. Acesta este disponibil împreună cu abonamentul Smart 15 ce include internet 5G nelimitat.

"În plus, prin intermediul acestuia, clienții au acces la rețeaua Orange 5G disponibilă în 15 orașe printre care și București, oraș ce beneficiază de 100% acoperire 5G. Astfel, cu viteze de până la 1.2Gbps și viteze medii de 600 Mbps, rețeaua Orange 5G oferă clienților experiența internetului prin fibră optică, pe mobil. La toate aceste beneficii se adaugă și avantajele pachetelor convergente Orange, ce răspund cerințelor clienților pentru conținut și divertisment de calitate, cu servicii de internet prin fibră, televiziune și abonamente de voce, dar și cu 12 luni acces inclus pentru HBO și HBO GO. Mai multe informații despre oferta Orange Love sunt disponibile pe www.orange.ro/love", mai explicî Orange în comunicatul de presă.


Un comentariu despre subiectul „Noua ofertă Orange Love”:
Anonim

Pacat ca sunt no.1 in RO , dar NU sunt in stare sa acopere intreg Bucuresti-ul cu fibra optica
Inca sunt zone/strazi din Bucuresti ( numai zic din tara ) in care fibra de la ei , inca nu a ajuns chiar si in prezent

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile