joi, 24 iunie 2021

"O lume nouă" ("The Commons"), un nou serial SF la AXN

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, cele mai revoluționare biotehnologii se intersectează cu schimbările climatice și, împreună, au un impact semnificativ asupra vieții pe Pământ. Aceasta este premisa de la care pornește noua dramă SF "O lume nouă" ("The Commons"), care are premiera din 12 iulie, în fiecare luni seara, de la ora 22.00, pe AXNm nunta televiziunea printr-un comunicat remis catre blogul HD Satelit România.

Eadie Boulay are 38 de ani și lucrează la unul dintre cele mai mari spitale private, fiind un neuropsiholog strălucit. Cu păreri ferme și neobosită, Eadie se opune deseori celor care conduc spitalul și acționează împotriva ordinelor sau sugestiilor lor. Însă, cu toate acestea, este mult prea valoroasă pentru echipă și nu o pot concedia. 

Eadie tânjește să aibă un copil cu Lloyd, soțul ei, un biolog specializat în organisme care transmit boli. Din păcate, după trei ani de tratamente de fertilizare in vitro nereușite, dorința ei de a deveni mamă se tot amână. Între timp, lumea este în plin haos, deoarece încălzirea globală și bolile cauzate de paraziți au creat o discrepanță și mai mare între cei bogați și săraci, iar tratamentul de fertilizare a devenit o practică non-esențială, fiind eliminat de pe lista tratamentelor subvenționate. 

Deși Eadie își dorește doar o viață normală, niciunul din cei care o înconjoară nu o lasă să trăiască așa cum își dorește.  Astfel, contrar oricărei logici care îi spune să accepte situația și să se resemneze că nu va fi mamă, aceasta nu poate accepta acest lucru și decide să acționeze pe cont propriu, în pofida tuturor. 

Joanne Froggatt (Downton Abbey), David Lyons (Game of silence) Ryan Corr (Bloom) și Rupert Penry Jones (White Chappel) fac parte din distribuția serialului australian produs de Stan, cu Graham Yost (The Americans, Justified, Sneaky Pete), Fred Golan (Sneaky Pete, Justified, Roswell) și Shelley Birse (The Code) producători executivi.

Oare într-o lume în plină schimbare, relațiile interumane așa cum le știm, nevoile, speranțele și dorințele pe care omenirea le are, mai pot încă exista? Răspunsul la această întrebare, precum și povestea călătoriei emoționante și pline de provocări a unei femei spre o viață normală vor putea fi descoperite în cele opt episoade ale noului serial "O lume nouă" ("The Commons"), din 12 iulie, la AXN. 


Niciun comentariu despre subiectul „"O lume nouă" ("The Commons"), un nou serial SF la AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile