luni, 7 iunie 2021

Peste 15 televiziuni nou introduse la Digi Online, inclusiv Looksport+, Favorit Tv, Etno Tv, Taraf TV, Magic Tv, Rock Tv, Aleph News, Medika Tv, Profit Tv și altele

În grila Digi Online au fost introduse mai multe televiziuni românești live, precum și câteva posturi tv internaționale: Looksport+, Favorit Tv, Etno Tv, Taraf TV, Magic Tv, Rock Tv, București Tv, Medika Tv,  Aleph News, Profit Tv, IDA TV, NCN, Telestar1, Trinitas Tv, Maria Tv, Duna Tv și Deutsche Welle.

Recent a fost introdusă în grila Digi Online și televiziunea Agro Tv, iar acum câteva luni, televiziunea Kanal D HD.

Platforma Digi.Online oferă utilizatorilor conținut video din oferta Digi TV posturi TV, știri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, naționale și internaționale. Accesul la serviciul DigiOnline este gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate), conținuturile din extraopțiuni fiind accesibile doar abonaților care le-au activat. Conținutul Digi.Online este pus dispoziţia acestora cu titlu gratuit. DigiOnline nu este disponibil în afara teritoriului României.


9 comentarii despre subiectul „Peste 15 televiziuni nou introduse la Digi Online, inclusiv Looksport+, Favorit Tv, Etno Tv, Taraf TV, Magic Tv, Rock Tv, Aleph News, Medika Tv, Profit Tv și altele”:
Anonim

așteptăm Prima TV , Național TV , PRO TV , PRO 2 , PRO Cinema

Anonim

Prima TV și Național TV poate, posturi că cele din grupul Pro sau Intact slabe sanse

Unknown

am acces la digi online desi am numai net & mobil de la ei .

Anonim

Dar Cinetube tv s-ar putea introduce?

Anonim

Mai bine le introduceau pe toate sa se știe o treabă

Anonim

Poate vor continua cu actualizările și în grila de cablu, care s-a cam învechit. Doar 2 canale 4K, și un număr în creștere de canale care deși emit și HD, se găsesc la Digi doar SD. Pe partea de Digi online, e ok.

Anonim

Pe cand si o aplicatie dedicata pentru Smart tv? Au ramas singurii provideri tv din Romania care nu au asa ceva.

Anonim

Pentru Anonim !! omule, cum sa gasesti la Digi doar canale SD ? pai ia-ti un Tv HD macar si mai da o scanare pe digital ! ai sa vezi ca sunt destul de multe HD !

Anonim

Nu a scris nimeni ca gasesti "doar canale sd". A scris cu totul altceva, anume ca exista canale SD a caror versiune HD nu este transmisa in reteaua de cablu Digi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile