miercuri, 28 iulie 2021

FTV UHD (4K), Fashion TV (HD) și Fashion TV L'Original (SD), gratuite prin satelitul Hot Bird 13C

Radiodifuzorul Fashion TV a început de curând să transmită trei televiziuni tematice prin intermediul poziției orbitale Eutelsat Hot Bird (13 ° Est). Posturile tv se axează pe tendințele modei, stil de viață și cultură urbană, cele mai noi prezentări de modă, evenimente importante și istoria designerilor, secrete din culisele evenimentelor și prezentarea unor portofolii de modele.

Fashion TV HD, Fashion TV L'Original (SD) și FTV UHD (4K) sunt difuzate la liber (necodat) pe frecvența 12539 GHz, polarizare orizontală, SR 30.000, FEC 5/6, DVB-S2 / 8PSK. De fapt, transmisia FTV UHD a fost reluată după o pauză de trei luni, după ce a fost sistată brusc la mijlocul lunii aprilie.

Versiunile SD și HD ale Fashion TV sunt difuzate utilizând codec-ul MPEG-4. Programele 4K sunt transmise în HEVC (H.265), la o rezoluție de 3840x2160 cu o rată de biți video de aproximativ 9 Mbit/s.

Versiunile SD, HD și 4K difuzează conținut diferit (nu sunt un simulcast la rezoluții diferite).

Fashion TV, lansat în 1997 de Michel Adam Lisowski, ajunge la un public global de aproximativ 500 de milioane de gospodării. Radiodifuzorul operează 12 televiziuni și un serviciu SVOD. Platforma OTT Fashion TV+, care oferă conținut la cerere, este disponibilă pentru mai mult de 220 milioane de televizoare conectate la internet.


Niciun comentariu despre subiectul „FTV UHD (4K), Fashion TV (HD) și Fashion TV L'Original (SD), gratuite prin satelitul Hot Bird 13C ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile