joi, 22 iulie 2021

România - Honduras dă startul transmisiunilor Eurosport de la Jocurile Olimpice

- România - Honduras este în direct pe Eurosport 2 astăzi, la ora 14:00.
- Eurosport 2 transmite toate meciurile de fotbal ale echipei olimpice a României de la Tokyo 2020. Ion Alexandru și Lucian Sănmărtean vor comenta partidele.

Echipa olimpică de fotbal masculin a României debutează astăzi, în direct pe Eurosport 2 la ora 14:00, la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Meciul dintre România și Honduras dă startul transmisiunilor Eurosport ale sportivilor români din competiție. Comentariul partidei va fi asigurat de Ion Alexandru, care îl va avea alături pe expertul Eurosport Lucian Sănmărtean, anunță Eurosport printr-un comuniat remis către blogul HD Satelit România. 

Naționala olimpică va evolua în Grupa B a turneului, alături de Honduras, Coreea de Sud și Noua Zeelandă. Conform sistemului competițional, primele două echipe clasate din fiecare grupă vor accede în sferturile de finală. 

Calificată pentru prima dată după 56 de ani în competiția de fotbal masculin de la Jocurile Olimpice, România va mai juca împotriva Coreei de Sud duminică, 25 iulie, la ora 14:00 și împotriva Noii Zeelande miercuri, 28 iulie, la ora 11:30. Toate meciurile echipei olimpice vor fi transmise în direct pe Eurosport 2 și vor fi disponibile la cerere pe Eurosport Player.

Programul complet al României:

Joi, 22 iulie, ora 14:00 (Kashima) – Honduras - România
Duminică, 25 iulie, ora 14:00 (Kashima) – România - Coreea de Sud
Miercuri, 28 iulie, ora 11:30 (Yokohama) – România - Noua Zeelandă

Calificarea României la Tokyo 2020 a venit grație rezultatelor pe care echipa națională U21 le-a obținut în cadrul Campionatului European U21 din 2019, acolo unde jucătorii antrenați de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinale. România a învins Croația și Anglia la acel turneu memorabil, reușind și un rezultat de egalitate cu Franța înainte de a ceda în fața Germaniei. Ultima participare a naționalei de fotbal la Jocurile Olimpice a avut loc tot la Tokyo, în 1964. 

În lotul pe care îl are la dispoziție Mirel Rădoi se numără jucători cu experiență la nivel internațional, dar și tineri sportivi care au demonstrat că au potențial. Andrei Ciobanu, Alex Pașcanu sau Radu Boboc s-au remarcat la turneul U21 din 2019 și sunt așteptați să fie în prim-plan la Tokyo, alături de atacantul George Ganea.

Lotul echipei olimpice de fotbal a României:

1. Mihai Popa (Astra Giurgiu)
2. Radu Boboc (Farul Constanța)
3. Florin Ștefan (liber de contract)
4. Alex Pașcanu (Ponferradina)
5. Tudor Băluță (Brighton)
6. Virgil Ghiță (Farul Constanța)
7. Ion Gheorghe (FC Voluntari)
8. Marius Marin (Pisa)
9. George Ganea (Farul Constanța)
10. Andrei Ciobanu (Farul Constanța)
11. Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu)
12. Mihai Aioani (Farul Constanța)
13. Eduard Florescu (FC Botoșani)
14. Alin Rațiu (Villarreal)
15. Andrei Chindriș (FC Botoșani)
16. Ronaldo Deaconu (Gaz Metan Mediaș)
17. Ricardo Grigore (Dinamo)
18. Marco Dulca (Chindia Târgoviște)
19. Andrei Sîntean (Hermannstadt)
20. Alexandru Dobre (Dijon)
21. Antonio Sefer (Rapid)
22. Ștefan Târnovanu (FCSB)

Spania, Franța și Germania, celelalte echipe europene calificate la turneul olimpic, sunt printre marile favorite la câștigarea trofeului, alături de reprezentativele Braziliei și Argentinei. În cazul în care se califică mai departe în sferturile de finală, România va înfrunta una din primele două clasate din Grupa A (locul 1 joacă împotriva locului 2 și invers).

Cum arată celelalte toate grupele:

Grupa A: Japonia, Africa de Sud, Mexic, Franța
Grupa B: Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Honduras, România
Grupa C: Egipt, Spania, Argentina, Australia
Grupa D: Brazilia, Germania, Cote d'Ivoire, Arabia Saudită

Pe întreaga durată a Jocurilor Olimpice, Eurosport și platforma Eurosport Player vor transmite fiecare moment și fiecare medalie de la fiecare probă a competiției, pentru ca fanii să nu rateze nicio evoluție a favoriților lor.


Niciun comentariu despre subiectul „România - Honduras dă startul transmisiunilor Eurosport de la Jocurile Olimpice”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile