marți, 27 iulie 2021

Televiziunile de pe platforma Looksport se mută pe Prima Play, din 30 septembrie 2021

Pe platforma looksport.ro este afișat următorul mesaj: "Acest serviciu SE MUTĂ pe www.PrimaPlay.ro și NU VA MAI FI DISPONIBIL pe acest url începând cu 30 septembrie 2021. Cu abonamentul tău actual și numărul de telefon deja înscris, ai acces gratuit și nelimitat timp de 3 luni la toate competițiile sportive transmise de canalele LOOK SPORT, canale TV LIVE și emisiunile tale preferate".


Mesajul este afișat și în paginile televiziunilor LookSport+, LookSport, Looksport 2 și Looksport 3 de pe platforma menționată, nu doar pe televiziunile PPV Looksport 1-4..

Serviciu media audiovizual la cerere Looksport.ro a debutat în anul 2018. La momentul anunțului lansării se preciza că platforma de streaming online va oferi conținut printr-un serviciu media la cerere, un serviciu cu conținut video în reluare și un serviciu mixt.

Serviciul este restricționat cu acces pe baza de abonament, dar oferă și unele programe live gratuite de pe canalele LookSport+, LookSport, Looksport 2 și Looksport 3. Nu se știe deocamdată dacă vor mai fi oferite în continuare unele programe gratuite online si după mutarea pe Prima Play.


Un comentariu despre subiectul „Televiziunile de pe platforma Looksport se mută pe Prima Play, din 30 septembrie 2021”:
Anonim

Digi online are un canal tv LOOKSPORT în platformă.Ce se va întâmpla cu el?Va fi inlocuit?Ar putea fi înlocuit(adăugat)cu Cinetube tv?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile