marți, 20 iulie 2021

Tokyo 2020: Eurosport este Gazda Jocurilor Olimpice

- Eurosport este locul în care fanii sportului vor putea urmări orice moment al oricărei probe de la Tokyo;

- Partida de fotbal Romania – Honduras live joi, 22 iulie, la ora 14:00, pe Eurosport 2;

- Fanii sportului își vor putea urmări eroii locali pe Eurosport 2.

Eurosport pregătește pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020 o acoperire mai mare ca oricând, cu peste 3.500 de ore de transmisiuni. Canalele principale Eurosport 1 și Eurosport 2 vor fi complementate de Eurosport 4K, canale pop-up dedicate și Eurosport Player, pentru ca fanii să poată urmări fiecare moment al competiției, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 are loc pe 23 iulie, dând startul celor aproape trei săptămâni de festival sportiv pe care Eurosport, Gazda Jocurilor Olimpice în Europa, le transmite în întregime pe platformele sale. Eurosport va permite fiecărui fan să urmărească toate momentele de neratat de la Jocurile Olimpice, acoperind fiecare eveniment, fiecare medalie și fiecare erou sportiv și analizând într-un mod unic acțiunea de la Tokyo.

Canalele Eurosport 1 și Eurosport 2 vor difuza pe tot parcursul Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 momentele importante ale probelor din cele mai populare sporturi (atletism, înot, gimnastică, fotbal, tenis, scrimă sau handbal). La Eurosport 2, românii vor putea să urmărească eroii Team Romania de la Tokyo. Acțiunea va începe în direct chiar înainte de Ceremonia de Deschidere, cu partida de fotbal Romania – Honduras transmisă în direct joi, 22 iulie, la ora 14:00, pe Eurosport 2, într-un moment ce reprezintă prima prezență a naționalei la turneul olimpic din 1964 și până acum.

Pentru a asigura o acoperire cât mai mare a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020, Eurosport lansează și canale dedicate pentru anumite discipline sportive, care vor fi disponibile partenerilor afiliați pay-tv.

Kenechi Belusevic, Senior Director Commercial & Business Development Discovery CEEMEA & PayTV, a spus: „Jocurile Olimpice Tokyo 2020 reprezintă unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive la nivel global. Suntem entuziasmați că am reușit să pregătim o acoperire atât de vastă pentru telespectatorii noștri. Prin canalele Eurosport 1 și 2, alături de canalele pop-up dedicate Jocurilor Olimpice, vom garanta că fiecare moment de neratat poate fi urmărit de fanii din România. Pregătirea Jocurilor Olimpice a fost o adevărată aventură, dar avem alături de noi o echipă locală grozavă care este pasionată și experimentată, alături de parteneri afiliați pe plan local. Împreună am parcurs această aventură și acum ne vom bucura alături de toată lumea de Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Pe parcursul următoarelor săptămâni, Eurosport Player va fi locul în care fanii sportului vor putea urmări orice moment al oricărei probe, peste 3.500 de ore de sport în direct, fără întreruperi și fără reclame. Toate momentele de neratat de la Jocurile Olimpice vor putea fi văzute cu ajutorul platformei în direct și la cerere, iar pe website-ul eurosport.ro fanii pot ține pasul cu cele mai importante știri și noutăți olimpice.

Echipa de experți și prezentatori Eurosport va oferi publicului cele mai detaliate analize atât din Tokyo, cât și din centrele locale din Europa. Studioul de realitate augmentată Eurosport Cube a fost extins și va sta în centrul transmisiunilor Eurosport de la Tokyo 2020. Cu o grafică nouă în mișcare, Eurosport Cube va duce analizele competițiilor la un nou nivel, oferind spectatorilor șansa de a pătrunde și înțelege sportul în cele mai mici detalii.

Sportivii români în prim-plan pe Eurosport 2


Echipa olimpică de fotbal masculin va începe competiția joi, 22 iulie, la ora 14:00, în direct pe Eurosport 2, iar lotul antrenat de Mirel Rădoi va încerca să treacă de faza grupelor în fața Honduras, Coreei de Sud și Noii Zeelande. Speranțele Team Romania la Tokyo 2020 sunt purtate și în probe din gimnastică, canotaj, înot, scrimă sau tenis.

Înotătorul Robert Glință și canotoarea Mădălina Bereș vor purta drapelul României la Ceremonia de Deschidere, în timp ce foști medaliați precum Marian Drăgulescu, Ana Maria Popescu, Albert Saritov sau Larisa Iordache vor concura la Tokyo 2020 alături de alți sportivi de marcă ai României precum Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Mihaela Buzărnescu, David Popovici, Eduard Grosu sau Vlad Dascălu.


Despre Discovery

Discovery, Inc. este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în toată lumea, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele, prin: portofoliul de aplicații GO; servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi discovery+, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand; conținutul digital al grupului Nine Media; un parteneriat ce dezvoltă conținut inspirat din realitate și despre istoria naturii cu BBC; și un acord strategic cu PGA TOUR pentru a deveni gazda internațională a golfului. Portofoliul de branduri premium cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, ID, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel și viitoarea multi-platformă dezvoltată ca un joint-venture global alături de Chip și Joanna Gaines, Magnolia Network, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, destinația principală pentru competiții sportive premium, relevante la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

Despre Eurosport

Eurosport este destinația pentru sport nr. 1 din Europa și dezvoltă puterea sportului prin conținut localizat de la cele mai importante evenimente sportive din lume. Drept Gazda Jocurilor Olimpice în Europa, Discovery aduce Eurosport către discovery+, serviciul de streaming direct către consumator, începând cu o selecție de țări, din 2021. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 246 de milioane de abonați, în 75 de țări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 30 milioane de vizitatori unici pe lună. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaționale. Pentru mai multe informații, vizitați corporate.eurosport.com.


2 comentarii despre subiectul „Tokyo 2020: Eurosport este Gazda Jocurilor Olimpice”:
Unknown

Ce ne bucuram anul trecut in legatura cu olimpiada:JO le vom vedea 4k nativ si hdr...va fi,dar mai greu..acuma nu mai comenteaza nimeni nimic

Unknown

Astazi este pt prima oara cand se vede eurosport 4k nativ,dar nu are audio in romana ci doar in engleza originala.Pacat..mai are cineva problema asta?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile