vineri, 20 august 2021

Serie A la Digi Sport până în 2024. Campionatul Italiei va fi și la Look Sport și Telekom Sport, iar Serie B la Sport Extra.

Campionatul Italiei, țara care a câștigat EURO 2020, va fi transmis de televiziunile Digi Sport și în următoarele trei sezoane. Campionatul italian revine în direct pe Digi Sport 4 şi pe digisport.ro de sâmbătă, de la 19:30, cu partida dintre campioana Inter și echipa Genoa.


Meciul va fi în direct și la Telekom Sport 2 și la Look Sport +. De altfel, chiar daca nu au anunțat printr-un comunicat (așa cum a procedat Digi Sport), Campionatul Italiei va fi și la Look Sport și Telekom Sport. Mai multe partide din etapa de debut figurează deja in programul televiziunilor menționate (unele meciuri chiar doar la Telekom Sport: de exemplu Verona - Sassuolo, pe Telekom Sport 4, tot sâmbătă, de la ora 19:30).

De menționat sunt și partidele de fotbal din Serie B, care figurează în programul televiziunii Sport Extra. Printre primele meciuri din al doilea nivel fotbalistic din Italia, transmise de Sport Extra, se numără meciul de astăzi dintre Frosinone și Parma, de la ora 21:30, și cel de mâine de la aceeași ora, dintre Cittadella și Vicenza.


4 comentarii despre subiectul „Serie A la Digi Sport până în 2024. Campionatul Italiei va fi și la Look Sport și Telekom Sport, iar Serie B la Sport Extra.”:
Anonim

Canalele telekom sport au să transmită mai multe meciuri din Serie A decât alte canale sport din Ro

Anonim

Ce te face să crezi asta?

Anonim

Daca au cumparat drepturile, nu trebuie sa existe o limita de numar al partidelor transmise.

Silviu

Transmit câte vor fiecare, nu ii obligă nimeni sa le transmită pe toate, e decizia fiecărei televiziuni câte transmit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile