duminică, 12 septembrie 2021

"Nioh: The Complete Edition" și "Sheltered", gratis la Epic Games

Jocurile "Nioh: The Complete Edition" și "Sheltered" sunt oferite gratis la Epic Games până pe 16 septembrie 2021. Jucătorii care le adaugă in contul lor Epic Games până la data menționată le vor păstra definitiv, chiar și după expirarea acestei promoții.

Celebrul joc "Nioh: The Complete Edition" costa in mod normal 192,99 lei la Epic Games, dar poate fi adaugat gratuit în cont, în perioada promoției, de aici:

https://www.epicgames.com/store/en-US/p/nioh-the-complete-edition

Nioh este un joc video de acțiune dezvoltat de Team Ninja și Kou Shibusawa pentru PlayStation 4 (PS4). A fost lansat pentru prima dată la nivel mondial în februarie 2017 și a fost publicat de Sony Interactive Entertainment la nivel internațional și de Koei Tecmo în Japonia. O ediție atât pentru PS4, cât și pentru Microsoft Windows, care conține tot conținutul descărcabil (DLC) al jocului, a fost lansată pe 7 noiembrie 2017 de Koei Tecmo. O versiune remasterizată a fost lansată pentru PlayStation 5 pe 5 februarie 2021. Cu acțiunea în timpul unei versiuni fictive a anilor 1600, jocul te invită să retrăiești aventurile lui William Adams, un marinar irlandez numit după și inspirat de istoricul englez omonim, care a devenit primul și unul dintre puținii samurai occidentali. Adams îl urmărește pe vrăjitorul Edward Kelley în ultimele bătălii din perioada Sengoku în timpul eforturilor de a unifica Japonia. Gameplay-ul se concentrează pe înfrângerea monștrilor care au infestat o zonă și a gestionării diferitelor lovituri de sabie, puternice sau slabe împotriva diferiților dușmani.

Jocul "Sheltered" costa in mod normal 57,99 lei la Epic Games, dar poate fi adaugat gratuit în cont, în perioada promoției, de aici:

https://www.epicgames.com/store/en-US/p/sheltered

Sheltered este un joc de supraviețuire post-apocaliptic dezvoltat de Unicube. Team17 l-a lansat pe 17 martie 2016, pentru Linux, Microsoft Windows, OS X, PlayStation Portable, Xbox 360, Android, iOS și Nintendo Wii U. Jucătorii controlează o familie care supraviețuiește unui război nuclear, refugiindu-se într-un buncăr subteran abandonat. În timp ce proviziile lor se epuizează, familia trebuie să se strecoare deasupra solului. O continuare, Sheltered 2, a fost anunțată în 22 aprilie 2021 și va lansată pe Steam anul acesta.


Un comentariu despre subiectul „"Nioh: The Complete Edition" și "Sheltered", gratis la Epic Games”:
Florin

Super mabele jocuri multam de pont!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile