miercuri, 1 septembrie 2021

Ofertă Antena Play pentru clienții Focus Sat

Focus Sat a anunțat ofertă AntenaPlay, valabilă din 1 septembrie 2021.

Accesul la AntenaPlay este inclus fără costuri suplimentare în pachetele tv online Play TV și Play TV Extra, după expirarea perioadei de testare gratuită de 7 zile. Activând Play TV, ai acces la aplicația Focus Sat și la Antena Play, începând de la 32 de lei lunar (pentru mai multe televiziuni și mai mult conținut premium, live sau la cerere, se poate alege Play TV Extra).

De asemenea, clienții Focus Sat TV satelit care reîncarcă pachetul all-inclusive Acces Max au acces la toate televiziunile live și la toate platformele de conținut partenere, inclusiv AntenaPlay. Acces Max este disponibil pentru clienții noi în oferta TV Satelit cu abonament sau TV satelit fără abonament.

Aplicația AntenaPlay este disponibilă în ofertă specială și pentru clienții TV Satelit Acces și Acces Plus, la prețul special de 5 lei lunar.

AntenaPlay este platforma online a trustului Antena TV Group prin care poți accesa 6 televiziuni live (Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Antena International), 4 televiziuni tematice (Mireasa, Antena Monden, Comedy Play, Cook & Play), acces în regim video on demand la emisiuni tematice, spectacole, reality show-uri pe canale dedicate precum Asia Express, iUmor, Chefi la cuțite sau Burlacul. Cu funcția Replay vezi în reluare filmele sau serialele în următoarele 7 zile. Funcția Restart îți oferă posibilitatea să oprești și să vezi de la început filmele și serialele preferate. Aplicația AntenaPlay este disponibilă pe toate tipurile de dispozitive smart, telefon sau tabletă IOS și Android, PC sau laptop, Smart Tv.


Niciun comentariu despre subiectul „Ofertă Antena Play pentru clienții Focus Sat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile