luni, 13 septembrie 2021

River OS, noul sistem de operare pentru televizoare smart de la LG Ads Solutions

LG Ads Solutions, grupul de publicitate al producătorului de televizoare LG Electronics, și-a lansat propriul sistem de operare pentru televizoare smart, denumit River OS. Televizoarele smart ce vor funcționa pe baza noului sistem de operare vor începe să fie livrate în India până la sfârșitul anului 2021 și în întreaga lume din anul 2022.

LG Ads a precizat că serviciile și aplicațiile majore de streaming de conținut vor fi disponibile prin noul sistem de operare tv. LG Ads are acorduri OEM cu LG (LG folosește din 2009 webOS ca sistem de operare pentru televizoarele sale smart), Sharp, Hisense, Toshiba, Seiki, Skyworth, Tivo și Sling Media.

Printre funcțiile de bază ale noului sistem de operare se numără căutarea personalizată, precum și recomandarea și vizionarea de surse liniare și la cerere. River OS utilizează procesarea limbajului natural pentru a identifica utilizatorul care se uită la televizor și oferă recomandări adresate fiecărei persoane din locuință, fără a fi nevoie ca utilizatorii să comute manual între profiluri. Astfel, recomandările de conținut și lista de programe sunt afișate într-o pagină de pornire personalizată, redată dinamic pentru persoana care utilizează televizorul in acel moment. Desigur, LG Ads promite partenerilor de conținut și agenților de publicitate o gamă bogată de formate interactive de anunțuri native, disponibile prin sistemul de operare River OS. 

John Gee de la LG Ads a precizat: „În timp ce streamingul domină ca modalitatea de vizionare, este încă dificil pentru telespectatori să găsească, să descopere și să se bucure de programele pe care doresc să le vizioneze. Utilizatorii sunt nevoiți sa aleagă din mii de surse de conținut. River OS soluționează această provocare într-un mod elegant și oferă funcții inovatoare pentru televizoarele smart, complet controlate prin voce”.


3 comentarii despre subiectul „River OS, noul sistem de operare pentru televizoare smart de la LG Ads Solutions”:
Anonim

Mai bine ar fi dezvoltat partea de smart pe bază de Android. În nici un caz luarea de la zero a sistemului de operare ar fi fost o solutie, mai ales ca webOS ajunsese la o maturitate care i-a permis să cucerească pe merit o bună parte a pieței. Consumatorii au învățat să devină pretențioși și puțini vor avea curajul să încerce ceva nou în domeniul sistemelor de operare pentru TV, mai ales că programele dezvoltate pentru fiecare astfel de SO sunt dedicate, deci și aici va apare un reset deloc îmbucurător.

Anonim

Ramane si WebOS, nu dispare. Lg va avea doua sisteme diferite, in functie de piețe si preferinte. River OS va fi probabil un sistem alternativ pentru partenerii LG care fabrica televizoare.

Anonim

Două sisteme de operare, mai puțin Android. LG va pierde din piață dacă boicotează Androidul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile